Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet rasulo i rasipanje glasova. Zeljni fotelja i interesa.
Male su šanse da Bošnjak bude načelnik iako bude 1 kandidat iz reda Bosnjaka, ali ipak postoji nada. Ukoliko ih je više sanse su ravne nuli. Mora biti 1 kandidat makar neka to bude izvlacenjem papirica ako vec ne moze dogovorom.
svaki put je samostalni i propadne on kao da je angazovan dq pokaze kakp Bosnjaci i nemaju sanse
Sa tri kandidata a zna se da tako nijedan ne moze pobijediti...stranke su zlonamjerne i sebicne ali narod kao narod isto bukva
Heb*o vas Dodo, kad se vi samo ne možete dogovoriti izmedju sebe, kako ćete se s njim ili Covicem nesto dogovoriti..sve kreteni majko draga
Ne treba nama neprijatelja,dovoljni smo mi sami sebi
Opet muljaza SDA ova.. Frajer Fejzic izbacen iz SDA. Pretuko onog zamjenika SDA.. I opet on.. Pozivam SDA da podrzi kandidata Faruka Đozića mladog i obrazovanog a ne istrosenog Fejzica i time da pokaze da je za jedinstvo Bosnjaka.. Njima SDA je jedinstvo Bosnhaka samo ako se drugi okupe oko SDA kandidata.. Jok..
Nema od toga nista. Konakovic licno je zabranio opcinskim odborima u RS da ulaze na zajednicke liste sa bilo kim, posebno ne sa SDA. Iako su clanovi rukovodstva NIPa na terenu drugacijeg misljenja, stavljeni su pred svrsen cin: poslusati Konakovica ili biti iskljucen iz stranke, a samim time ostati bez odredjenih privilegija.
Fabrika laži ne miruje , 😅😅😅
Što bi rekao jedan čuveni srebrenički filozof: trudite se radite se
opet zinula gujca srebrenicanima. Ima ih saka jada i opet razjedinjeni. Fuj. Ja sam.Bosnjak ali me stid ovih nejedinstvenih bosnjaka.