Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za SDA si jedino podoban ako si nasilnik. Od toliko kvalitetnih ljudi, oni stanu iza ovog jada
Moraju stati jer previse znaju. Podrzavaju ih da bi sutili. Ko bi normalan podrzao likove poput Fikreta Prevljaka.
meni je jedino camil durakovic gospodin sto sr tice srebrenice, a ove ovdje klanove, fejzice suljagice i ostale koji profitiraju na srebrenici prezirem. jedni ganjaju pozicije radi para drugi se uvlace u pakas izraelu i jevrejskim parama a nisu u stanju da sjedu s komisjom i dogovore se stvarno nikad gora grupa ljudi oko srebrenice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Momci se bore za fotelju, neka bolji pobijedi. Neko će nekome oduzeti uhljebsku platu i prestiž.
nece bolji pobijedit, nego loš, u tome je problem
ako mislis da su samo plate u pitanju onda si pravo naivan kao i vecina koja ti je dala 🤪🤪🤪 plate ko i svake plate ali MILIJARDE KOJE SU NESTALE DO SADA TU SKAKLJI LAVE 🤣🤣🤣
Suljagić je institucija, ovaj licemjer Fejzić mu nije ni do koljena i svi koji ne podržavaju Suljagića su niskog moralnog integriteta, pa i sam Duraković.
Sram i stid da vas bude i jedne i druge trece. Svadajate se, glodjete se, gibetite jedni na druge, divljaci primitivni. Brukate to nase sveto mjesto Srebrenicu.
Nije u redu
SDAovo maslo...sve sto taknu osusi se.
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti... narod koji je majstor u samounistenju....ma BRAVO!
Dno òd ljudi
ne trebahu nama chetnici.. mi smo dovoljni sami sebi
Razriješiti dužnosti sve ove gadove, podhitno pohapsiti i procesuirati te postaviti ljude dostojne MC-a, ovo je jad i očaj neviđeni.
Nevjerovatno je koliko je ovdje Hdz ovskih botova koji jedva čekaju da pljuju po sda da bi zakuhavali i dali podršku trojci koja im paše jer im kod njih sve prolazi
sto se kabadahije obracunavaju😀 iza vjere stranke zrtava itd
"Memorijalni centar Srebrenica je nacionalna institucija prvog reda i ne može biti u rukama primitivaca", reče Suljagić i ostade živ :) :) :)
Ba..je
SDA su domaći rušitelji. A Suljagić isto nije baš iskren. Prikriveni separatist.
Dobra reklama, i jednom i drugom!
Nije ni emirovo maslo za ramazana da budemo realni