Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... Saudija, Emirati i Katar uskoro uvode embargo na naftu i derivate EU ,SAD i Izraelu... Nije Putin džaba dolazio u Saudiju. Priča se prije Božića..
Znaci još jednom će se granica Istoka i Zapada slomiti na Drini.
informacije iz djihadi news ? veliki dio arapski zemalja je na strani izraela! niko nece izbjeglice iz gaze nisu htjeli ni iz sirije aj ne seri i bavse šiše i listica
Egipcani su sinovi faraona...Geni su čudo.
Cuj izasao da kupi karticu za internet dok je granatiranje??? Cini se da u tunelima imaju i trafike.
Znas kako kazu stari bosnjanni”Koga nema bez njega se moze”
Dabogda Egipat ovo, dabogda Egipat ono.
Odmah zamrznuti sve diplomatske odnose s Egiptom i povući ambasadora iz Kaira.
Harise poskupljuje nam struja a bice i redukcije,bolje ti.je u Gazi
Očito si na meti za ostrel , da nisi svratio u tu kuću , sad bi oni zivi bili , ne dolazi ovano
"Integrity Initiative" program koji je pokrenut 2015. godine u Velikoj Britaniji, a koji je bio optužen za neke sumnjive aktivnosti, poput širenja propagande i pokušaja utjecaja na javno mnijenje u nekim zemljama.
Integrity Initiative je bio program koji je uključivao nekoliko portala, novinskih organizacija i drugih medijskih platformi u različitim zemljama. Neki od tih portala i organizacija koje su se navodno povezivale s Integrity Initiative bili su novinski portali poput "The Guardian" u Velikoj Britaniji, "El Pais" u Španjolskoj, "Le Soir" u Belgiji, "Der Spiegel" u Njemačkoj, među ostalima. I zna se ko još. Znamo sve.
Vješto i manipulativno zaobilazite genocid u Gazi koji se odvija iz sata u sat. Ništa ne objaljujete jer se bojite svojih BBC cionističkih gazdi.
Sabit SUBAŠIĆ , ambasador u kairu.. jel on ista uradio po ovom pitanju? il negdje zdere po hotelima i pijucka koktele?
jel okreno neki broj, pitao ministarstvo njihovo zasto mu odbijaju da prodje sa legalnim bh pasosem?
Laze ba
Imamo li mi ambasadora tamo? ili on misli da mu je posao samo jest i pit o nas trosak tamo?
stvarno nedaj boze zaglavit ovako negdje u inozemstvu, nase talasike da nesto urade.. prije ce bog neku pomoc poslat nego ove nase handrmolje nesto da urade
Ma ne zovi ga samo bi ti problem napravio nas levat jos veci
Klixe, valjda ste skontali da Bošnje ne vole teme o Gazi, poskupljenjima i sl. Daj im Dodika i golišavih pevačica a mama i tata će plaćati račune. Šta njima znači što je inflacija 37%.