Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je trebao dati ostavku za vrijeme korone.
Problem našeg zdravstva je kartel firma Zavod zdravstvenog osiguranja, pa oni trebaju biti provodnik našeg novca do zdravsva ali su razgranali takav sistem da najviše para ostane u Zavodu a najmanje za zdravstvo, pa veće plate imaju neki pravnici u zavodu nego vrsni profesori doktori
Na obican pregled se ceka 3 sata u cekaonici. Dom zdravlja Omer Maslic. Postavite kamere u domove zdravlja, pratite efektivni rad zaposlenika i vidite ko i kada se zakljucava po sobicama i kancelarijama. Imate vi dosta neradnika u domovima zdravlja koji zloupotrebvljavsju sistem. Zavod zdravstvenog osiguranja je najveca organizovana kriminalna organizacija u KS. Tender beg drzava.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A djevojcica Gadzun, koga stitite,kako vas nije stid izaci u javnost i pricati o necemu? Pa vi ste nesposoban covjek za obavljanje funkcije na koju ste imenovani i to nije sramota javno priznati..
Nek si ti vraniću kćerku zaposlio u Dom zdravlja bez konkursa preko abela baltića direktora d.zdravlja KS! Treba vas obojicu krivično goniti!
Ne znam ko izabra ovog andola za ministra...
Kako manjak eno ih svi privatno rade...doduše da niste krali pare koje mi uplacujemo zdravstvu zadnjih 30 godina radili bi kod vas...
Htio slati vojsku na narod da se vakcinišu, jel moguće kakav nam je lik ministar zdravstva?
A ti vladas 5?
Dezerterčino neradnička ovo ti je već drugi mandat i ništa osim povećanja doze viskija nisi uradio. Bolje ti je da šutiš.
Seka bez skole je Albert Anštajn za vas sve….
Lazove, 30 specijaliata doktora ne KCU nije dobilo ugovore na neodredjeno upravo zbog tebe i nesposbne vlade KS. Nije te sramta sjedit u fotelji i politicke k.urvalike preko ljekara rjesavat
I kćerku je zaposlio u dom zdravlja bez konkursa!
Opet ovaj sto u sarajevskoj hitnoj pomoci, prilikom sluzbene posjete trazi, mimo svih sluzbenih protokola i obicaja da se usluzi viskijem. A da stvar bude jos gora, nakon sto mu je na prikkladan nacin objasnjeno da u zdravstvenoj ustanovi ne usluzuju alkohol, te da ga nemaju na stanju, on je odreagovao rijecima, “ posaljite nekoga u Merkator da ga kupi”. Jednom rijecju, debil!
ovaj neradnik i ljencuga za mandat nije uspio riješiti ni pola jednog problema, vec je samo napravio nove... plakacemo mi za Sebijom
Nehljeb nesposobno uhljebljeni , da hoce Bogdo bit direktor UKSC da vidimo da ima i vecih parodija od Sebije ...
SDP kadar je najcesce bio ministar zdravstva
Alkoholicar i ublehad
kad ne znaš da radis kazes jednostavno nagomilani problemi...