Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanima me cija bi djeca sas ginula za ovo ?! Moja sigurno ne bi, niti ce !!!
Kp će ih pitati?
Nista, onda pripremi pasos BiH, pa u sred Sarajeva, na Vracama i Dobrinji ce ti biti granicni prelaz. Za rat nije potrebno dvoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Možeš misliti ići u rat zbog ovog kabadahije
Bolje je,nek se medjusobom poubijaju kreteni.
Kao profesionalc Čegar je javno postavio pitanje kako je harmonikaš ušao u Predsjedništvo i da li su time narušeni protokoli ove institucije. Poštovanje majstore!
Još da je ringišpil i cerada ma petica čista !
Koji cirkus, ma kakva farma.
Harmonikashu zelim sve najgore.
Kada uskoro dođe vrijeme za demonstracije, obavezno demonstrirati pred kućama političara! Neka malo i njihove porodice osjete neugodnosti. Bravo katoličkom vjeruučitelju u Cro!
Cejvanovici dislocirani u predsjednistvo.
Dzaferovic je zaduzen za Rakiju
U Rs ce Covid pacijente priklluciti na harmoniku
Mile zvani "onaj seljak, iz sela pokraj Banja Luke" 😂
Tačno se vidi da je kao na iglama.. Zna da je više prevršio svaku mjeru.
Skupite 200.000 eura i Dodika više nema.
Ko bude bio nervozan zbog ovih debila kukala mu majka
PA (DODIK) SVJESNO RUŠI REPUBLIKU SRPSKU!!! TO MORATE ZNATI !!!! I TO MAJSTORSKI RADI !!! VIDITE SSNO SRPSKU BIJEDU I SVE ĆE VAM BITI JASNO!!! SIROTINJA JE TO PUKA!!! NEMAJU GAĆE DA OBUČU A NE DA RATUJU!!!
U drugom dijelu umiru bez muzike
Korida u presdjednistvu