Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramo koji tvrdi da zna sve, sada odjednom nema pojma sta mu kolege rade??
Ja vam garantujem da vecih plChoka od narod anema od Tokia do San Franciska. Narod ne smije nista, apsolutno nista. Svi samo napisu nesto kao "lopov", "dabogda vam za lijekova.." i to je to. Prijeti se ovdje po komentarima, a na protestima nema ni 10 ljudi i kad dodju popljuju ih da su SDA, a niko drugi ne moze ni da izvede 15 ljudi.
Ćasa nadimak , ouđen zbog korupcije , pametnom dosta .
Dinin nije varao na vagi,Ramin malo korupcija,Bakirov Fadil malo ventilatori,a idu izbori i kaze izaberi jednu stranku,sigurno ces pogrijesiti :)
Federalni ministar policije, nisi znao? Ramo... u opisu posla ti je da znaš to. Ako to nisi znao, za šta te onda plaćamo? Šta radiš i zašto ne znaš?
Jedno gostovanje kod Nenada na FACEtv i sarajlije glasaju za njega.
Kad sam ga vidio u Dzamiji , meni došlo da se prekrstim odma.
Akademski gradjanin, vidi se odmah
Bože sačuvaj i zakloni
Inače stranaka ima milione članova pa ne znate ko su na listama
Mozel neko provjerit kako mu je sinc zaposlen u gradskoj upravi ?
"Ako se ispostavi tačnim, sklonit će se sam, znate neće niko sebi dozvoliti da bude kompromitovan", rekao je Isak." Kaze lik koji je davno kompromitovan a nikada mu na pametnije palo da se povuce LOL
Intelektualna faca
hahahahahahah
Hahahhajahahhahhahahahha grohotim se smijem
Samo takvi i jesu u toj stranki
Ništa čudno... Opće je poznato da Ramo NIŠTA ne zna i da je Ćasa presuđeni. ..
To je ujedno i jedan od uslova da budeš u stranci