Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Hato
osta Hata u Zagrebu ,ovakvim biro i ne treba
Ako ce u Svedsku onda joj je bolje da mijenja ime. Hata znaci mrzjeti.
Bihac i Krajna i gravitiraju Zg
To je normalno
Zapadna Krajina je bila uvijek dobro povezana sa Hrvatskom. Sarajlije navrate samo pred izbore.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Hato, takvi nam trebaju, cestitke od srca i zelja da uspijes u svojim zivotnim putevima.
Hato dopusti da prenesem svoje gene na našu buduću djecu.. Imat će Bosna jednog naučnika koji će uzdrmati svijet svojim otkrićima xD
AKO TI PTICA POPIJE MOZAK PA SE VRATIŠ U BOSNU NE GINE TI BIRO! DIREKTORI I UOPŠTE LJUDI KOJI SE NEŠTO PITAJU U OVOJ ZEMLJI NIKAKO NE VOLE PAMETNE OSOBE, STUDENTE KOJI ZAISTA UČEĆI ZAVRŠE STUDIJE PA AKO SU FAKULTET ZAVRŠILI U INOSTRANSTVU, PA AKO SU JOŠ OCJENE IZNAD PROSJEKA A DA NE GOVORIMO NAJBOLJE, E TAKVE OVI ,,NAŠI NA POLOŽAJU,, NIKAKO NE PODNOSE.
Ja sam Hata iz Bihoća i željela bi da znam kad će se pobojšati ulsovi studiranja
Sve je to fino al` iskreno djeca ljekara zna se kako završavaju medicinu, nebitno da li u Bosni ili Africi tako da...kvalitet je diskutabilan
Uh "Pravnice" jesi zlobna, pa ova cura je studirala u drugoj drzavi a ne na fakultetu u svom gradu gdje joj roditelji rade, kao sto je slucaj s pojedinim "uspjesnim" sarajevskim ili zagrebackim studentima. Osim toga, jedno je dobiti prolaznu ocjenu zato sto ti tata zna profesora a nesto posve drugo je biti najbolji student u svojoj generaciji.
cestitke Hato, al u BiH ne dolazi ni za zivu glavu :D
joj hajde sve pametna,lijepa ....ali joj ime HATA
Cestitke! Nadati se da Hata govori njemacki. Mnogo ce joj pomoci u daljnjem predstavljanju nase drzave i njenog grada na najbolji moguci nacin.
treba to ozeniti
uf hato kako bih ti ga pristavio
Ma Hata je zito u svakom pogledu :D
Svaka čast!
Bravo Bravo
Aferim! Hato, sretno u novim pobjedama. :)
nadam se da ce tebe zaobici u tvom zaposlenju veze, politicka volja, familijarne veze