Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAKEDNIŠTVOĐ
@6753 Hoće li referendum biti na cijeloj teritoriji BiH ili u većem entitetu???!!! Hahahaha!!!
Već odavno Hrvate i Hrvatsku zovu Antemurale Chrianitetas, Predziđe Kršćanstva!!!!!
Ma bjazi
Nije džabe N. Š. Zrinjski branio Siget od Osmanlija?! Evo prođe 500 godina i opet !!!!
Jednom davno Ugari su tzv Riječkom krpicom zahebali Hrvate, ovi su im to vratili, nadam sa da će se sada ta Ugarsko-Hrvatska nagodba napokon riješiti!! Hahahahaha!!! Ma šala mala!
ADEZE....
Da li ima iko ko vjeruje dobrim namjerama ove ekipe? Ja sigurno ne!
Oni imaju takvu spiku da bi čovjek tačno rekao da sutra hoće provesti sve presude Evropskog suda za ljudska prava....
S vama se samo možemo vratiti u doba Orbana VIII.
Tako je Covicu vuci nas u EU i NATO. nisam Hrvat, ali ako necemo u EU i NATO, gdje cemo???
E sad zamislite da Schmidt nametne dodikovog clana u domu naroda, upravo tako su Bosnjaci ponizeni i pomnozeni sa nulom u domu naroda FBiH nametanjem trojanera
Sta su ponizeni, Trojka ima vise glasova od SDA kad se saberu svi. Smit nije nametnuo vecinu u Parlementu FBIH nego narod. ti bi da Fadil Novalic 38 godina bude u tehnickom mandatu jel ???
glumci uradite /ispunite zadatke koje ste dobili
Radite sve umotano , uvijeno u celofan.
To onaj model krizarskih vrijednosti izbornog zakona koju su dogovaro sa premijerom Mađarske i tužio Avdu Avdića sto je vas razgovor iznio u javnost