Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojka je ispala toliko glupa u federaciji da sada će i vragu prodati dušu, državu, vjeru, identitet ama sve za fotelju.
Dodik i Covic im veci cuvari drzave od DF'a i SDA. Sve receno.
Kad je Schmidt već kreno nametati jednokratne odluke i učiniti demokratske izbore farsom, nek im onda nametne jos 5 glasova. Ionako Amerika i Schmidt zaobilazu volju naroda i stimaju sve da HDZ bude neprekosnoveni vladar BiH a američki trojanskog konja samo koriste ka tom cilju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba izborni prag podići na 10 posto, Ove male stranke treba poslati u prošlost. I teba odrediti da mandat pripada stranci i nikako kandidatu koji dobije mandat ispred stranke.
Hdz 90 ce da sda...vele jedina stabilna partija
Hajde do juce lajete na SDA sad bi je opet vratili.Treba promjene makar i gore bilo.
sto ne idete na rjesenje sa 11 na 7 kako je smit donio...zasto ne koristite rjesenja koja je donio
Predsjednice Bajden, Vama se obraćam. Vi ste bili nas prijatelj u teškim vremenima po našu zemlju.Mi to nećemo nikada zaboraviti, ali gospodine Bajden, politika koju sada vode Vaše diplomate je put u podjelu naše zemlje.Bošnjaci koji su pretrpili strašni genocid, to neće dozvoliti.Molim Vas, zaustavite djelovanje Vaše zemlje koja u ovom momentu vodi ka dogadajima sa nesagledivim posljedicama.
Oglasio se i potvrdio da je procitao Vaš komentar. Selami Vas puno i odlučuje da će njegove diplomate biti vrli bošnjaci, ali ne zna kako to uradi, jer u BiH ima više nacionalnih pripadnosti i vjeroispovijesti.
NES SBIH SDA DF I HDZ(nazalost HDZ) - i eto vecine. a moze i bez HDZ ako bi HDZ 90, HNP I HRS pristali.
Gdje si bio svo ovo vrijeme da otkriješ riješenje? Bravo hahahaha
Da imaju imalo mozga kao sto nemaju, napravili bi BH Front. SDA, DF, SDP, NIP, NES, SBiH. To je mislim 67 ruka. Cak i dvotrecinska da mogu i ustav mijenjati. Pa da onda vidimo hoce li Bradara blokirati parlamentarnu vecinu. I razotkriti onda sve ove suplje price.
SDA #1!
De nek se ne brinu SDA I DF. Nek trojka formira Vlast na svim nivoima. Kaznite ih nakon 4 godine. Ha ja. ( Puno vam čekat toliko?? Oni će ojačat da im ne možete ništa? Iznijet će vaše lopovluke do tad?? EEE. NA TO NISAM RAČUNAO!!!)
Ponoviti izbore i točka, kako bi Čovko kaza
Konakovic i Nikšić će zavrsiti kao Čaušesku.
Ovo je ravno: Dva su uslova da budemo milijoneri, prvin uslov je posao (neki ga i imaju), a drugi je da nam neko svima da milion maraka. Kako glup clanak.
Za dobru lovu se igraju nasim zivotima, razmazena djeca, pascadija
Dok krme Dodik kuje planove ovi naši klosari se samo otimaju za fotelje e fukare jedne
Evo vidis kratkosti politike tzv Bosnjaka, umjesto daa se lagano udryze i izbace UZP iz vlasti zauvijek, oni se trzaju izmedju sebe ko maloumnici. Čuj "samo necemo sa SDA"?! Pa ko ste vi da nam dovoditw drzavu u pitanje stoko maloumna zbog svoje obijesti. Svima kojima je kao drzava BIH u interesu lagano mogu skupiti 78 ruku, pa sta je problem?
Nema od ovoga nista ako se skupi 50 ruku počet će otkazivati pojedinci/ zastupnici iz SDP, NS....