Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago nama pa imamo tebe, da nam otvoriš oči.
Sta je problem sa gradjanskim ustrojom
A Dragance je tada u precjednistvu sjedio sa krmetom Ivanicemo i zajedno bi njih dvojica srba glasala da se ne ulozi zalzba na presudu za genocid i agresiju Srbije ...jer je draganu Srbija majka a Hrvatska otac...a 30 godina vjerno predano i dosljeno radi da unisti BIH ,....ceracemo se do sudnjeg dana UZP fasiticki projekat nece nikada proci
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nisam Izetbegovićev ali ovaj čovke iznese samo optužbe a nigdje dokaza za ono što goviri.
Činjenica je međutim da u toj izjavi nigdije "Legitimnih" nije bilo.
Leprinon03 Konsitutivnost je ustavna kategorija i u tome ne vidim problem. "Legalni Hrvati i ostali" nisu ustavna kategorija, a to kra-de-ze zadnjih par godina ponavlja kao papagaj, i to im ni u ovoj izjavi nije prošlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ce Čovke odmah dobiti poziv kod Nenada Adzifejzovica da gostuje. On najvise voli one koji spomenu Bakira i presudu protiv Srbije.
Sta je pogresno Dragane? Nigdje ne pise legitimno predstavljanje. Znamo citati, smradu licemjerni.A presuda, znamo izdajico da si ko fol bio suzdrzan. I taj ti je bio I zadnji mandat u predsjednistvu. I nikad vise.
Čitam kao “građanin”: Bojite se i ti i El Bake izbornih rezultata. Da ste sigurni u pobjedu ne bi SDA raspalila po Bećiroviću, a ne bi ti raspalio sada po SDA.
Ali ne laže željo, ujkandzijo! Hahahahahah Željo 2022
Covic,konakovic,forto,niksic sve ista govna.Kako brzo prijatelji nadju zajednicki jezik.
A Bakir ti je najvece!!!!!
Kakav se kredit ovdje daje polu usmenom i nepismenom Bakiru,bosnjani mogu samo evropi zahvaliti dok ih ne gurne pod vodu
primio si ga covicu muski :) :)
Kad je on nesto primio muski?? Samo kmeci...
ipak smo misljenja da je HDZ dozivio poraz, i nikada necete ostvariti sta ste naumili, jeste li culi da ima igdje u svjetu da jedan glas vrijedi dva glasa, to nikada nece niti moze biti
Kako izgleda, Bake ga lagano zavuce i miruje, a Covke samo neke izjave daje....tko li ce koga nadmudriti?
Na biračke spiskove treba staviti samo državljane koji imaju jedno jedino državljanstvo, a to je državljanstvo BH. Na izborima treba da glasaju ljudi koji žive u BH a ne ovi sa dvojnim državljanstvima. Pa u BH skoro i da nema Hrvata, otišli trbuhom za kruhom jer ovaj bjeloglavi krimos se bori samo za sebe. Ajde bjeloglavi u CRO kod Milanovića , a svoju poziciju prepusti poštenom čovjeku kojem je stalo do BH i svega onog što je krasi kao državu svih naroda koji u njoj žive.
Nazalost gotovo svi bh. mediji su jos od 1991 godine, kada su otvorili harangu na Hamdiju Pozderca i Branka Mikulica postali i ostali cetvrti UZP, pored SNSD, SDA i HDZ. Postali su i ostali megafon fasistickih politika direktno odgovorni za sirenje mrznje, genocid, kulturocid i bosnocid. NE PRODJE DAN A DA NA NASLOVNIM STRANICAMA ILI NA UDARNIM VIJESTIMA SE NE POJAVI NJUSKA DODIKA, COVIC, IZETBEGOVICA,
Ako ti blatiš Izetbegovića onda znači da za njega treba glasati..
Vrlo brzo cemo vidjeti ko je u pravu Covic ili Bakir a na kraju i Dodik
čega se on dosjetio sad.revizije.Glup si dragane.
Reče SPLETKAROŠ,LICEMJER, LAŽOV,PREVARANT,LOPOV, KRIMINALAC i poglavnik prisilnih radnih logora !!! MRŠ!!!