Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je još lud da vjeruje Čoviću, ma pusti budalaštinu kraju
pročitaj prvo članak.
jedino kome se moglo vjerovat u svim političkim opcijama, svi će ti reć da kad su dogovorili nešto sa Čovićem tako je bilo, dok sa druge strane da Bakir šta je god potpisao nije bilo tako.
Nece "hitnu", ali redovnu ;-)
neće se ni održati neče doči sada Srbi
NEK PRVO JAVNO USMENO I PISMENO HDZ OBECA UZ SUDSKU OVJERU SA APOSTILE PEČATOM DA NECE PODRŽATI PRIJEDLOG POSLANIKA NEŠKOVICA, TEK ONDA SE MOŽE PRISTUPITI SASTANKU.
kao što je bake onomad dogovorio s Čovićem u Mostaru rješenje za Mostar da popusti Čović a ovaj će za legitimno predstavljanje. Čović odradio svoj dio i održani izbori u Mostaru a onda bake puj pike ne važi i do dan danas nije riješeno. toliko o tome
Covic i njegov sluga Konakovic ruse US
Znaci Konakovic bio u pravu
Ne vjeruj Covicu ni kad ti zlato nosi...
zato je bake dokazano od povjerenja. vidjeli smo u Mostaru ono dogovoreno sve kako je kasnije izvarao Čovića.
Bravo HDZ prava DEMOKRATSKA STRANKA
bezkicmenjaci
Ma ja tako su im i u Ahmicima vjerovali i Bugojnu
Koliko znam danas Hrvata skoro nema u Bugojnu. Etnicko ciscenje izvrseno
Hah hdz donese odluku koja igra prvenstveno bošnjačkim interesima i čutaš povratne informacije i dobiješ komentare da je varka itd. Toliko o građanskoj državi i zajedničkoj budućnosti
Brao Čova doktore fudbala
Sejdo već najavio,znači da jednako dobro surađuje i sa Bakirom i sa Draganom
Da vas ne nasankaju?
kako?
Jedna VELIKA varka od strane ugrozenih.
objasni nam varku.