Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
država u EU, jedna nacionalnost, imaju more i turizam i samo treba da grade i razvijaju svoju zemlju ali jok to se uhvatilo partizana i prebrojavanja krvnih zrnaca, uhvatilo se nas, umjesto da žive svoj život i zahvaljuju na mnogočemu što imaju.
@BakirMessi2003 Nije on jedini, na ovim prostorima milioni Srba,Hrvata,Muslimana bili su Titovi pioniri i komunisti a danas ne daju reći da je to bilo tako.
održavaju uticaj u BiH kako bi mogli bježati od zakona ukoliko se za to ukaže prilika ili potreba
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa Čovič je sa dužim stažom i HDZ ništa, a pord toga je i veleizdajnik.
Posteniji je Milanovic od ovih iz HDZ- a.
sa Vojom se otimao za partisku zastavu
Realno, Milanović je kriv samo zato što uvek kaže ono što misli
Komšić je legitiman hrvat samo što nije u HDZ-u nego je šef svoje stranke DF a Čovketu su bitni novci gdje će ih maknut u tome je stvar, korupcija rođo, korupcija.
Pričajuća nakupina masti
Joj dileme, prerem ADZ i prezirem Milanovića, za koga navijati....
Imao je nekad i pozitivnih strana, što HDZ nikad imao nije. Daleko od toga da ga branim.
Besramni Milanovic sluzi se nasim oruzjem,ma kleptoman bez sapuna...96% komunista postali HDZ-ci
Ja i? Tudjman je bio Titin general a HDZ ovac
Milanovic je bio odlican do prije nekih dvije tri godine onda je poludio kao da vise nije svoj dok je vodio hrvatski Sdp dobro je govorio bio je puno za BiH podrzavao imao je respekt sta se sa njim desilo zadnjih par godina to je veliko pitanje zabrinjava cak i javnost u Hr
DOBAR I LOS POLICAJAC ... JEDNI DRUGE NAPADAJU A SVI RADE NA ISTOM CILJU .... LOSA POLITIKA U HRVATSKOJ JE DJELO NE SAMO HDZ NEGO I SDP I GRADJANSKI STRANAKA U KOJE SU USLI HDZ IGRACI
Da u njemu ima barem malo Titove ostavštine, ovaj magarac (moram tak reći) ne bi govorio što govori, ne bi mu Milorad Dodik bio najmanji problem u BiH, ,e bi se miješao u unutrašnje stvari druge zemlje i uskladio bi riječnik sa funkcijom na koju je izabran. Ne bi se služio prostačkim, uličarskim žargonom.
Pravi komunisti su ok, ali pravi ne ovi lažni, kao i pravi i lažni vjernici
Hajde to sto je Milovanovic smrad.Ne kontam sta HDZ i Hrvati,imaju protiv Tita i Komunista.Jer da nije Tita bilo,granica sa Italijom bila bi im kod Karlovca.
Najveći HDZ ovci su visoko kotirali u kpj
Koliko je Bosna srpsko-hrvatska toliko su Srbija i Hrvatska bosnjacke, cak i vise.
Vrijeme je da crveni suskavac ode a da na njegovo mjesto dodje Bosnjak. Bez provikacije, mi cak i hrvata znamo bolje izabrati od vas.