Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra kvalifikacija za BH politicara
pa za ministre nam idu krimosi sta je ovo,a kaze dino promjenila se hdz covic i promjenio se dodik a sve isto jedino su oni promjenili dresove
Za ministra pravde nam i trebaju ljudi koji su prevarili pravosudni sistem. Oni su najbolji da na narodu primijene ono što su u teoriji naučili na nepostojećim fakultetima (u prevodu: sa kupljenim diolomama), a u praksi traženjem rupa u zakonu. Prema tome: KANDIDAT JE UDEALAN. Neka ti je sa srećom, i ne zaboravi da ugasiš svjetlo kada poslednji izađeš .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nagrada za krivotvorenje dokumenata: Postajete ministar PRAVDE!!!
EH SUTRA SU SVI ČLANOVI OSMORKE SVAKI ČLAN PONAOSOB NA ISPITU. HOĆE LI SVOJIM ČINOM POGURATI LJUDE KOJI OTVORENO RADE ZA DRUGE A NE ZA BIH!???
Pa i dodik je... a zna se cime sve trguje
NAJVEĆI UDIO U PLANU TZV MZ DA SE SVI POTENTNI BOŠNJACI UKLONE SA SCENE JOŠ OD DEJTONA IMAO JE S. HADŽIFAKE (UZ ŠĆEPU). HADŽIFAKE, KOJI USPJEŠNO MEĐU NEUKIMA GLUMI PATRIOTU, JE UVIJEK BIO PRVI KAD JE TREBALO SKIDATI NAJUSPJEŠ. BOŠNJAČKE GLAVE - SILAJDŽIĆA, LAGUMDŽIJE PA DO NOVALIĆA. A PRVI JE U PROMOCIJI LJIGA TIPA NIKŠIĆ, KONAK, FORTO. SA 3 IZMIŠLJENE AFERE (RESPIRATORI, MEMIĆ I TUŽBA) JE DOVEO DO PODJELE BOŠNJAKA I OMOGUĆIO POSTIZANJE RATNIH CILJEVA RS I HB.
Kad može Nešić (diler) možeš i ti proći, glatko.
pa takva nam je i drzava
dno dna jednostavno dole vise sumnjam da moze se ici
Pravda je zadovoljena, tender je dobio onaj ko je trebao ... Vrati se Nedzade Brankoviću ti si mala maca za ove varalice
Pita li se iko čemu provjere bilo koga u BIH... Samo da se procedura ispostuje.. I onda sa tim toalet papirom, zna se.. Koji smo mi većina odron od ljudi...
Klasika u BiH. A rvati ugrozeni??? Hoce li ovaj sada u zatvor ili na bolje placenu poziciju?? Prije ce biti ovo drugo, inace ce se sve drugo tretirati kao napad na rvate i opet ce najglasnija biti pojebljiva zovko u eu parlamentu.
e takve mi trebamo.
ovi Gašija kad bi provjeravali bio bi OK
Ma nevjerujem!
Lopov do lopova... Kome nije jasno da je politika samo biznis i da nema veze sa patriotizmom samo će mu se reći ...
Šta više reći za ove beskurpulozne, odvr4tn3, g0vn4r3 od političara. I za ovo stanje u jadnoj državi BiH. Jedino slegnuti ramenima i samo otići iz nje. Ja žalosti i tuge majko mila.
Zna li ko kako se može otići odavde u Nigeriju. Tamo sigurno nema ovakve korupcije
Joj ekope u vijecu ministara. Belivuk bi vam pozavidio.Sve osudjenici nekakvi . Ja jesmo izabrali promjene.