Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stani, dupli aršini. Kad Komšoglu (kome je legla za 11mj) krši zakone onda je to patriota 92-95, a kad ostali to rade onda je podrivanje dejtona, separatisti, vegeterijanci.
@gooUser1654149102 Samo kmečanje HDZ-a. Šta će kad posle Komšića budući član predsjedništva BiH bude Zlatko Miletić,opet kmečanje,pa dokle više
Komšića je prvi put SDP kandidovao za hrvatskog člana Predsjedništva da uzme glasove Bakiru, sjećam se u studiju mu Bakir kaže ti nisi Hrvat on njemu kaže ti si bio u trezoru i pokupi glasove islamofoba krezavih matorih prikaza Bošnjaka i drugih Izmeta Karinmana. Sad SDP i Nikšić cvrči ti nisi Hrvat a on će im pokupiti sve glasove heheheh
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve teme mi svjeta znamo, samo neka je nas protiv njihovog
Sam si rekao, ministar odbrane PREDLAŽE. Predsjedništvo donosi odluku.
kojim jezikom pricaju hrvatine u nemackoj?
Ništa bez stranačke knjižice HDZ-a, jednostavno nisi podoban onda.
Cek, cek, cek, dal i u Engleskoj objasnjavaju pojmove na osnovu znacenja na Njemackom. Wtf
Sejdo delikvent. Kafanska posla.
Komšića je prvi put SDP kandidovao za hrvatskog člana Predsjedništva da uzme glasove Bakiru, sjećam se u studiju mu Bakir kaže ti nisi Hrvat on njemu kaže ti si bio u trezoru i pokupi glasove islamofoba i krezavih Izmeta Karinmana. Sad SDP i Nikšić cvrči ti nisi Hrvat a on će im pokupiti sve glasove heheheh.
Vi svi veliki poštovaoci lika i djela dotičnog samo da upitam da li su upoznati ko je Sejdo Bajramović
Naravno da si ogorčen na Zlatnog ljiljana i sve druge koji du spasili BiH 92-95, a i danas to čine.