Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Nermine i Dino sad dolazi deračina...operite pakšu...
Ne može se bez svih stranaka uključujući sda donijeti neka promjena izbornog zakona i ustava i ova tvoja priča i priča sdfa da će trojka im dati izborni zakon je samo jedna laž i spin protiv trojke. Tako da tišina i uživaj u opoziciji
DOLE KVISLINZI I IZDAJNICI, DOLEEEE, SJEME VAM SE ZATRLO IZDAJNIČKO NJIVA NIKŠIĆU, BAGRO KOJA KLEČI I PUŠI Q POGLAVNIKU UZP HNS-a, NI KOMPENZACIJSKU LISTU NIJE PROŠAO I PREMIJER, HA HA HA KERU KONJIČKI, DOLE AMBASADORI KOJI SU PODRŠKA UZP HNS_U, DOLE ŠMITLER UZP AMBASADOR,
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Rintajte Bosnjaci za hercegovacke vukojebine
DOLE KVISLINZI I IZDAJNICI, DOLEEEE, SJEME VAM SE ZATRLO IZDAJNIČKO NJIVA NIKŠIĆU, BAGRO KOJA KLEČI I PUŠI Q POGLAVNIKU UZP HNS-a, NI KOMPENZACIJSKU LISTU NIJE PROŠAO I PREMIJER, HA HA HA KERU KONJIČKI, DOLE AMBASADORI KOJI SU PODRŠKA UZP HNS_U, DOLE ŠMITLER UZP AMBASADOR,
ostati ću muž i ja ali moja djeca ne. veća prava će imati kao manjina u kršćanskoj zemlji nego ovdje kao većinski narod...
SDA je sama kriva za ovo. Lendo nike trebao blokirati formiranje legitimne vlade podrzane vecinom i Šmit ne bi uopce donosio ovo smece od promjena. SDA ne samo da sebe unistava nego unistava sve oko sebe pa i drzavu. Dakle SDA je direktan krivac za ovo povlastenje HDZ-a od strane Smita
Ne budali autoru članka. HDZ ide u propast kao i SDA ukoliko to bude jer mu više neće biti neprijatelja kojima straše narod ionako izluđen i politički jadnim radnim mjestima. BUuu eto Komšića, BUuu eto Nakita i tako 30 godina a njima sve ljepše i ljepše ( mislim na cijelu tu ekipu manipulatora sudbinama )
Covic i ovi njegovi kooperanti, odnosno podanici zaboravili da trebaju da sluze narodu i da rjesavaju probleme obicnih smrtnika. Stoko jedna prestanite vise da se bavite vlastitim foteljama i spasavanjem Covica od zatvorske kazne.
desili se to niko dinu fortu i nermina nece moci spasiti od naroda
Omogućite hrvatima da biraju svog predstavnika, kao i ostalima, ugradite mehanizam u ustav koji će garantovati da će predstavnici raditi isključivo u interesu BiH i FBiH i svih njenih građana i naroda, a ako se to neispoštuje iskoristite taj mehanizam koji bi sadržavao set oštrih sankcija (smjena, zabrana političkog djelovanja itd.), neka pravnici razrade detaljan prijedlog. Stvarno ne znam čemu tolika frka više oko toga.
pa jedini gradjani kojima je drzava bih u interesu su bošnjaci i bosanci. ostalima su interesu susjednih drzava bitniji. … šta‘š sad?
#99% To nije tačno u svakom narodu ima onih koji su za i protiv BiH. Pitaj nekog iz Širokog jel mu draža Pula ili Široki.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čoviću , sve ćeš ti dobiti samo traži. Nasa stranka je svakako produzena ruka HDZ . A Njiva i Dritan će ti sve dati samo da ostanu u foteljama ..
Pa mora trojka opravdati svoju vlast na kuju si ih doveli Hrvati, bez Hrvata bi ostali opozicija i ne sumnjam da ce to ispujavajuci zelje Croata znati cijeniti. izace njima pomoc na nos i ne samo njima nego i americkoj ambasadi a i malom zlobnom fasisti. Isporuka zelja je tek pocela.
Hrvata 190.000 c upravljati ce sa financijama BiH , pa ovaj na slici nije marke poreza dao drzavu kao njegovi sunarodnjaci, fiksni račun nepostoji u zapadnoj kamenjari hercegovine.
svjesni svoje moći
Katolibanski klix je dobrano ucestvovao u svemu ovome,banovan je ogroman broj korisnika i samim tim omogucio manipulisanje javnim mnenjem! Banovali me nebrojeno puta,bez ikakvog obrazlozenja,ponovna registracija je gotovo nemoguca misija postala,sve u cilju usutkavanja neistomisljenika i da bi se stekao jedan drugi dojam,a da ne pominjem frizirane i namjestene komentare!!
Schmidt je kao niko do sad ujedinio Bosnjake,dzaba sve uzp radnje Zagreba,domacih izdajnika i tokmaka,katoklix isto ubrajam tu sa skriptama i namjestenim komentarima,lajkovima i dislajkovima,sa fantovskim korisnicima ciji su komentari slicni kao jaje jajetu i poznaju se iz aviona,sve dzaba to a Bosnjaci nikad jaci bili nisu,Nova vlada nece zazivjeti ni 6 mjeseci a novi izbori ce sve ovo potvrditi!!
Sa koje strane vjetar puse, sagni se na suprotnu stranu…to ste vi, to ste vi… Nema nacije, nema vjere, nema boje koze, nema nista sem profita!!!
Sad ce HVO bojovnik objasniti korupciju Aluminij i Radobolju za pocetak
Hrvatsko cvijece Nermin Niksic. FUJ izdajice
Provjera