Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba zabraniti rad nacionalnih stranaka. Posebno onih čija su nekadašnja rukovodstva presuđena za ratne zločine.
Lijepo što su priznali da je nevažeći. A ništa od međunarodnih ugovora bez saglasnosti PSBiH
Svjesni su da ih nema, iz godine u godinu sve manje postali su manje od manjine i svim silama zele da zacementiraju neki mirovni sporazum koji je potpisan u potpuno drugacijim uslovima. Narod nad kojim je pocinjen genocid danas cini 60% drzave a prije genocida cinio je tek 40%
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
cim pocnete da radite svoj posao u najboljem interesu bih umjesto susjedne drzave, bosnjaci postanu konstitutivni u livnu, stocu, grudama, duvnu ... ja cu glasat za hdz. muljavite godinama o tome kako ste ugrozeni a rasprodajete drzavu. pa nemere. to smo valjda utvrdili od 92 pa ovamo.
Znali iko ko je u domu naroda iz Zapadnp Hercegovačkog Kantona da nije kakav Jozo Bošnjak ili orginal baš me zanima
HDZ je doveo hrvate/katolike u BiH na razinu nacionalne manjine. Sada se stimaju zakoni ne po mjeri naroda nego da bi se sprijecio odlazak Covica i drugih etno celnika u zatvor zbog kriminala koji su pocinili koristenjem politickog uticaja.
jedini razlog zasto Bosnjaci ne daju 3 entitet je taj,....KEŠ!! PRORAČUNI I OSTALE KARAFEKE!Boli SDA qsto ce nekog Ibru proglasiti Hrvatom...bole njih pare!!! samo keš!!! to njih boli!! Dovoljno je vidjeti koliko proracuna puno firme iz Hercegovine!! Svako normalan bi se buno! Ovamo plaču za BIh, 80% ih niikad nije otislo dalje od Federacije.
j...HNS m..
Najgire id svega je sto mi obicni gradjani nemamo nista od ovoga ko je legitiman a ko ne, samo je njima dobro
Washingtonski sporazum je spriječio da muslimani naprave "Srebrenicu" od srednje bosne, a spasio im je Bihać i "BiH! Da ga nije bilo ne bi bilo ni BiH! U njemu je definiran odnos u Federaciji između Hrvata i muslimana! Također zaboravljaju se Splitska deklaracija, da nje nije bilo ne bi bilo ni BiH, definitivno!
Sta kaze u Washingtonskom za novac potreban za ostvarenje ?
Bosnjaci traze Republiku Bosnu i Hercegovinu. Da bude domovina sviju koji zive u njoj i svi da budu jednaki. Valjda je ovo ok EU jer oni to imaju u svojim demokratijama
Dejton je anuliro taj sporazum i sve prije toga.
E cuj demokratska ?provala bas
I mene su ko malog tjerali odavde oni bili katolici a ja pravoslavac
dojavio im Šmit da mu to treba da bi mogo uraditi taj izborni zakon.
Ime Zeljana Zovko sadrzi sve ono sto oznacava hrvate u BiH. Vi ste pravi neprijatelji ove zemlje, da to cak vise i ne krijete, a i vas predsjednik Milanče kaze da mu je Dodik partner, a Vojvoda kockoglavi kaze “cuvajte RS”. Zato MRS U PI*KU MATERINU UZEPEOVSKU!!!
Treba parlamentu FBIH dostaviti deklaraciju da se ukida Dejtonski sporazum i vrača UstavBIH 1992 god...Kakav ba Vašingtonski sporazum pa sve je riješeno u Dejtonu i on jedini važi.
Ne zanima nas sto trazi jedna stranka. Ne zanima me HDZ, SDA i SDS. Ne zanimaju me nacionalisticke stranke ni nacionalizmi koji generiraju fasizme. U demokracijama vaze druge vrijednosti. Zato nikad vise od BiH necete pravit lovinu u koju cete zatrivat svoje ocnjake.