Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Kini bi do sada bili strijeljani na nekom stadionu i naplacivali ulaznice svim koji zele gledati i napunili bi stadion do vrha. Ali u dijelu federacije gdje SDA suvereno drzi cizmom pod nogama gradjane nece biti ama bas nikakvih kazni, oduzimanja imovine, zatvor posebno, zato sto je sve korumpirano od onog policajca na cosku preko institucija do samog vrha federalne i kantonalnih vlada. I naravno zasto na kutijama stoji natpis neke crkve iz Irske?
da je nabavio neko iz hercegovine kladionica neka sve bi to bilo ok
Ovo na slici je k'o sastanak ruske mafije.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Hapšenje!!!!
BiH kupila respiratore koje je Irska vratila Kini. Radilo se o manjim kvalitetnim respiratorima koji se rijetko koriste.
OVA SLIKA, KAO KILO GOVANA!!
Niste se ogrebali
SAMO ZATVOR- ALI BOJIM SE ZA BAKETA, KAD SU PARE I ZLATO ON JE UVIJEK TU NEGDJE
Čovićev username "Predsjednik", ego zadovoljen
A nisi ni ti cist trebao si masu puta da odgovaras za svoje postupke kao i oni isto tako nisi ni neces kao i Fikret i ova afera svi se izvucete
„dakako Covicu,predlazem da se isti sudionici iz „afere respiratori“ optuze i za dubiozu Aluminija tesku 450 000 000 KM iako je tamo bilo sve cisto k‘o sunce...“
obisli hdz pa nabavili to ih najvise boli...nisu se nasli na platnom spisku
Hoćete da se riješite Jelke, postala vam je problem. Usput da potegnete vrh SDA pa da vam ostane Fahrudin, s njim se lako parama dogovara. Ali i SBB je u ovome kao i vi.
Bravo HDZ
Kakva suspenzijaSvugdje u svijetu bi ih odmah pokupili u zatvor zaplijenili svu dokumentaciju iz poslovnih prostorija zaplijenili mobitele.........i polako sasatavljali kockice.......
Sve druge vijesti su samo magnet za skrecanje paznje od katastrofalnog "korona-zakona", koji cak nije ni donesen. JEDINO o cemu trebamo sad razgovarati je nesposobnost i manjak volje ove vlade da ublazi ekonomske posljedice onima kojima je najpotrebnije, a to su radnici.
Nije se to moglo "odraditi bez vaseg znanja nikako! Vi drzite Ministarstvo Finansija i nema sanse da niste znali..jer vama odgovara kao Baji iz Laktasa sve slabija BiH i prizeljkujete bankrot kako bi rekli vidite da smo govorili kako je ne moguc suzivot u BiH..e,tu stupa SDA sa ekipom:Novalic selektor,Solak vezni red sa Fikretom u napadu na narodni novac..Pa,oprostite im ovo i nagradite jos jednim mandatom i nece 100 ljudi ostat zivit ovdje.
Sad ce SDA podršku koalicionih partnera, koja ce se neminovno dogoditi u narednim danima, u zataškavanju ove i slicnih afera, platiti podrskom u dodjeli milionskih tendera raznim HDZ finansijerima, od Posušja do Kiseljaka. Pa se svi pitaju otkud Lager iz Posušja jedini dobavljač masina u Bosanskim rudnicima, oni onako profitabilni, a rudnici propali.
Idite sredite svoj Alminijum