Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosioci europskih vrijednosti i zaštitnici Ustava... baš se slatko nasmijah...
Hdz licemjeri. Spinovanje javnosti. Svi ovi potezi su podvala, kao i navodno otkazana milanoviceva posjeta. Nadam se da ce im se vratiti svo zlo koje siju u bih.
znaci klimavo im, sa ovime zele da kada god zelimo naprijed i bolju BiH sa promjemanama ustava sa ovom odllukom ne bi mogli posto bi uvjek neko to kocio
Vidi tolerancije u komentarima. Bošnjačka budoćnost. Isključivost, netolerancija, mržnja. Haj samo nek je veselo
lol 87% 43% 2 % ljestvica zlocina i ti mi pricas o necemu majmune ne trebamo sa vama ni pricati ko vam hebe terma u stau ti jos nesto nas vrijedjas .
Hdz štiti ustav bih!?!?!? E ovo je stvarno lud zbunjen normalan.
Prave se mutavi. Prošli put su samo posmatrali istu stvar
Brafo, Željko doživotni predsjednik ko Tito!
Ovo postaje tragikomicno !!!! 🤣 Prvo svi pricaju o potrebi promjene ustava , dolaze dekegacije iz EU da nam u tome pomognu, a sad HDZ predlaze zastitu postojeceg nakaradnog ustava . Sta li im je u pozadini tog prijedlog saznacemo uskoro . 🤮
Ni slučajno, Ustav treba mjenjati, kako rece govornik medijatori i prijatelji pomazu, istina je...NEMA KONSTITUTIVNOSTI NARODA.
Ma ja ba...sve mu dodo instrukcije dao😂😂😂
Po mom shvatanju ovo i jeste navlakusa bosnjacima.Odbijanjem bi ispalo da su protiv Dejtonskog ustava,iako je u praksi obrnuto.Treba prihvatiti sa naznakom da trazenje da za hrvata glasaju samo hrvati nije zastita ustava i Konvencije o ljud.pravima.
Akcija umivanja je otpočela, ali nije proljetno. Kada se već ideološki partner SNSD pojavljuje kao najveći branitelj BiH, to može i HDZ BiH. Ali samo u mjeri u kojoj to njima ide u korist., pri tome njima odista BiH nije bitna. Kao što nije ni na sarajevskom minderu.
hdz cuva deyton, ostali se strvinari strve dok se sve ovo ne raspadne.
Ne nasjedajte i glasajte PROTIV ove rezolucije HDZ-a, inace stovatelja UZP-a jer njihovo vidjenje Ustava BiH, a posebno presuda Evropskog suda o ljudskim pravima i Ustavnog suda BiH jedna je izopacena, namjerno pogresna interpretacija. Ne moze neko ostvariti 5% na izborima i imati 33% vlasti, to je najdirektniji udar na demokratiju.
hahahha, hajmo donijeti rezoluciju da cemo postovati ustav. oooooo koje ideje politicari dobiju, gledajte narode ko vas vodi
.... rece stranka koja podrzava Dodika dok ovaj rusi ustavni poredak. Nidje veze!
Nista njihovo ne potpisivati. Gori su od Dodika.