Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ najvece zlo BiH.
Prijateljstvo sa hrvatima moze I treba, prijateljstvo s hdz niposto
Bosna je sapatom padala kroz historuju ISKLJUCIVO ZAHVALJUJUCI VELEIZDAJNICKIM SMRADOVIMA. Evo samo nekih mada ih ima skoro milion. Sjetiomo se Alije Rizvanbegovica, pa Smail age Cengica, pa Raifa Dizdarevica, pa najgoreg medju njima Alije Izetbegopvica, Bakira Izetbegovica, Lagumdzije i evo sada perjanica Trojke koji su na lazima i prevari biraca i barbarzimu fasiste Schmidta osvojili vlast: Nermin Niksic (Njiva), Elemdin Konakovic (Svinja sa Sok Bunara) i Edin Forto ( Dezerter i majmun).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imal vecih hinja od hdz hrvata
srbi su opet rat je i rokamo se ...a hinje su ko hijene opasne
Imaju Bošnjaci!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja kad odem rahmetli đedi na mezar obavezno mu se pokakim , onako dobro se istovarim. Konjima se u drugom svjetskom borio sa Ustaшama , bio onaj pravi ujkani. Kad je umro bila jedna sehara koju niko nije smio otvoriti, okupila se familija mislila ima zlata i dijamanata, kad su otvorili ono ustaшka uniforma , još uvijek krvav handžar i ordenja nekakva pišljiva ustaшka. Yebo on svoju .......
Samo treba čuvati leđa da ne popušimo čakiju.
Ukazivali smo mjesecima na poltronsko podaničko ponašanje Trojke prema separatistima i državnim neprijateljima Čoviću i Dodiku, a botovi su nas ovdje nazivali kadirovcima, talibanima, islamistima, krezubim sda botovima... Tražili ste, gledajte sada kako Potrčko Nikšić i Egomanijak Konaković ispunjavaju velikosrpske i velikohrvatske snove.
Ovi iz devetorke sve pristali... Boli njih, dobili pozicije i fotelje, hebes Bosnu i Hercegovinu.. Znači izdajice...
Zlo isti sda...komso javi se...samo tvoj mitroljez more spasit bejha
Posle ucjene Uha, nisu nikada ni prestale. Šaka jada a seru barem za deset takvih šaka.
Hoce li OHR konacno shvatiti ko im je sljedeci na redu??? HDZ I DRAGAN COVIC. Cini mi se da znaju, a kada ce djelovati???
Set energetskih zakona koji je trebao biti na dnevnom redu današnje sjednice Doma naroda Parlamenta FBiH najvjerovatnije će biti skinut sa dnevnog reda. Takav postupak zatražio je premijer Federacije FBiH Nermin Nikšić, a nakon što je ranije objavljeno da je taj zahtjev ispostavio HDZ BiH. Trojkaška izdajnička abdićevska bagra nastavlja da prodaje državu i svoj narod.
Samo pametno i strpljivo proći će i HDZ ovo....
Zemlja podjeljena na tri tora , kako da ovo funkcioniše.
Eto vam HDZ , lafo neblokiraju oni ništa…
Ne trba napadati covica i hdz oni su samo pametni, bake je pristao da se iz obadvije elekto privrede odvaja naknada za obnovljivu energiju i da ide na jedinstven racun. A solarne elektrane se prave u hercegovini u vecini slucajeva i tako bosnjaci finasiraju izgradnju u hercegovini. A sadasnji zakon kao da je pisao Super Hik iz alana forda . To jest uzmi od sirotinje i podaj bogatim.uzima se od naroda i daje se ljudima koji imaju milione za solarne elektrane.
Pa ocekivano...Najveci paraziti
Izgleda da HDZ kaže da se barem pola proizvedene struje mora preusmjeriti ka nosiocima Europskih Vrijednosti tj. Hrvatskoj. Valjda neki novi zakon EU
Hoće HDZ da najbolje lokacije zauzmu njihovi igraci prije donošenja zakona.
HDZ i SNSD placaju ljude da infiltriraju BiH, to je njihova politika! Mi Bosnjaci trebamo to imati u umu! Oni daju velike pare i napore da budu na vlasti kao sto su to vec radili u vrijemu SFRJ Jugoslavije! Nisi mogao biti na poziciji ako nisi Hrvat ili Srbin! Svoje ucitelje su slali u BiH da uce nasu djecu o njihovim nacionalizmu! Dragi Bosnjo samo oci u oci se za njima moze! Svoju djecu prebamo uciti i skolovati da nam drugi u BiH ne komanduje!
Istina u momentan selu sve hrvati a ucitelji i uciteljice sve srbi...bili opasni ovi hrvati haha