Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšija mi svaki dan sa istom pricom probi mozak. Milijuni za odbranu i sigurnost a ja nisam siguran, milijuni za zdravstvo a ja i dalje bolestan. Penzija ... kilo mesa u 3 mjeseca pojedem, i struju ce mi iskljuciti Rekoh mu, ma dosta komšo u istim smo g.......
Smotani sjedači, svi skupa jednu čačklilicu u životu nisu napravili, a razbacuju se tuđim milionia
Od tog viška možete li koji milion prebaciti penzionerima. Grehota vam je šta im radite.
Na sta smo spali od vecinskog naroda
Otvori se zemljo
Podrška za ministra Heleza, kao i za trojku i ostale u vlasti.
Očigledno je da se štedi Nikšića, najgoreg premijera Bosne od Kulina Bana, koji je volšebno digao ruke od Bloka 7 za hatar nekih ambasada, izabrao najgoru upravu EPBIH, i nije pokrenuo nijedan projekat gradnje elektrana - ono što rade svi u regionu. Ovo povećanje 10% ništa ne rješava. Vrlo brzo doći će do 100% -tnog povećanja cijena struje jer stare termeke u roku od 3 - 5 g. ispadaju iz upotrebe.
Traio povećanje, dobio smanjenje. Bravo, stratezi! Valjda ćemo nekako opstati do 2026. i novih izbora.
Poslije izbora 2026 ćete konačno nestati kao stranka zelembaći.
Helaz raketa,
Jopet Njivin veliki KOMPROMIS!
1. FPV Osica (7-8km) 2. Izvidjacki Vrabac (20km) 3. Izvidjacki Senka (70-80km) 4. Izvidjacki napadcki Pegaz (50-60km) 5. Izvidjacko napadacki CH92A (70-100km) 6. Izvidjako napadacki PED CH95 ( 200km) 7. Kamikaza Osica (25km) 8. Kamikaza Gavran (150km) 9. Kamikaza S2M i S1M trenutno na testiranju
Sramota, opet ih je Dodik preveslao. Plata vojnika 900km, tako da nije ni cudo sto nam se urusava sistem i drzava! Sve sto valja kadra na nivou BiH bjezi, jer je svuda bolje. Tako se rusi drzava! Bravo za trojku i njihove kompromise!!
Bravo za SDA koji je za ovo dvadeset i nešto godina opljačkao državu i narod da je novoj vlasti malo što ostalo.Zelena hobotnica je sve usisala.
Hahahahah osavio im Helez taman za par gaca da mogu promjeniti. Ljudi moji ovo je Mapet Šou. Ovo drzava je definitivno nestala. Motaj kablove i spasavajte se narode. Seoba Bosnjaka je neizbjezna
BIH je skraćenica od Bruka i Haos
Ma nema,treba mu spomenik dici.Bas se izborio.Umjesto da ministarstvo odbrane dobije 10 miliona vise,s obzirom na to koliko nam se komsije naoruzavaju,on sredio da dobije 1,75 miliona manje nego proslim budzetom.I jos ga hvale ovdje hahahah.
bosna je planinska drzava, ovdje ne moze niko nikog pobijedit ko ni u afganistanu. Planine su najbolja odbrana
1,7miliona se bukvalno potrosi na jednoj vezbi kod komsija.. Ali porediti budzet od 2+ mijardi i 350 miliona KM je u startu apsurdno. Bosna je brdovita pa oruzije nema prednost zato se os bih i ne opremaju, bzv bacanje para
Helez pencilin za GT-RS.
Ali u konačnici budžet Ministarstva odbrane BiH je ipak smanjen u odnosu na prošlu godinu da je marku.. A najavljivali ste NATO put a za taj put bi trebalo povecati budžet a ne smanjiti..
Bravo heleze, nece oni tebi od kafane otimati