Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da vi mislite na te Bosnjake Srebrenice o tome se nebi diskutovalo vec bi se to podrazumijevalo.
pa podrzis svog kandidata
Tako kaze i SDA i SBiH, svi hocete zajednickog a da bas vasega prihvate svi drugi.I ti se sliko sa svojim.Ja mislim da ste svi stavili stranacke interese ispred zajednickog kandidata.
Drzava i ministarstvo mu se raspada!? . Generali mu se klanjaju ratnim zlovincima a on politikanstvo stranacku politiku vodi..!?
ama dajte mjesto HDZ -u.njihov je red.
Tačno tako Helez. Sad će naravno da te napadaju i zbog ovoga. Glup narod.
Insistiranje na jednom kandidatu je u stvari način da se progura neko ko nije najbolj. Srebreničanima (kao i svim ostalima) treba najbolji kandidat, on će lako pomesti ostale, a oni koji shvate da nemaj podršku mogu se skloniti dan dva pred izbore.
da, jedan, da se glasovi ne razvodne
Ako bude kandidat SDA, možeš odmah birati Grujičića!
E Zukane..Pa mi Bosnjaci u nikad gorim odnosima nismo bili izmedju sebe, a kamoli da smo jedinstveni i to ostali iskoristavaju logicno .Pa Bog dragi samo zna sta ce bit ubuduce sa nama..
zna se koja je etnicka skupina monolitna
I naravno Helez je mislio da jedini kandidat bude Sdpov kandidat iako sdp ne dobija ni 10% bosnjackih glasova u Srebrenici
mene zanima zašto sve stranke iz takozvanog "građanskog" koncepta zagovaraju da Bošnjaci u Srebrenici imaju jednog kandidata, zar taj kandidat nebi trebao biti bez "užasnog" etničkog prefiksa protiv kojeg se "građani" bore, jer eto svi smo građani kako bi rekli i oni i sve ostale građanske stranke. Zar je bitna ta nacionalna pripadnost kod gradonačelnika Srebrenice.
Ebo ti on mamu
Hah, ja ću svima ostalima predložiti kandidata iako nam je podrška minimalna a i na rošlim izborima naši su dijelom podržali Grujčića. Zukane jesi dobar? Na prošlim izborima ste razbijali gdje god ste mogli to jedinstvo na koje pozivate.
Braco Bosjnaci vi koji cijenite pomoc Irana nasem narodu kad su bili bas u teskoj situaciji 92/95 ako mozete otidjite u Ambasadu Irana i upisite se u knjizi zalosti, ovo je sramota bjelosvijetska sto se jos nisu zvanicnici oglasili izrazili svoje saucesce Iranu. Vrlo bolno.
Zadnji put su placenici bosnjaci iz srebrenickog sdpa lobirali za grujicica, provjerite malo svoje redove
I sad će SDP raditi za Grujicica..!?Vojin je to zavrsio!?