Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glast će kad tad...od sad pa za što godina ali će glasati !
taj telebi sabur nas je i doceo u ovo stanje! a da ne pricam za upropastenu Rezoluciju o agresiji na RBiH
@nikad dok god se ne izjednace zlocini
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba bježat iz iz ove BIH
De a dosta i tvoje demagogije vise, ne riise
ne se*i vise
Smiju itekako ali nece Heleze, jer oni bi ga rado ponovili
Prava danasnja demokratija ....:(
opet ne smiju.od Nikšića ili?
ZH - teski zovla i demagog
Sto ih branis torelu?
Zukane ,ti si patriota čista srca.svi koji te negativno komentarišu neće Bosne.
Treba za neke stvari uvest anonimno glasanje kao što mi na izborima glasamo. Vjerujem da bi se mnoge stvari promijenile.
A sta ih luthore?
boje se
Rezolucija o genocidu u Srebrenici je velika stvar, svi ćemo u narednim godinama biti svjedoci ogromnog pritiska na negatore. Doći će taj dan kada će biti dan žalosti u cijeloj BIH.
Mislim da bi bilo najbolje za sve da se razidjemo ko Čehoslovacka realno nismo za zajednički život obostrano
Niti ste Češka niti Slovačka, niti se država, niti ste kad bili niti ćete kada biti, pa kako da se raziđemo i kako je to poređenje :D ne može se Alipašino razići sa Sarajevom kontaš?
Ne treba nama zajednički život već da se poštuju Zakoni Države i da se lopovi pohapse a ko hoće neka ide u bilo kakve zajednice i teferiče koliko mu volja! Hoćemo samo pravdu koja nam pripada pojedinačno! Hebe mi se ko će sa kime da živi ili ne živi!
Svi idemo abg pred jednog sudiju on zna najbolje