Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stručnjak hahaha
Tako je, protjerati Eufor i mađare iz BiH.
Zukane moj, kad si masi spominjao dronove kamikaze, ismijavali te. K'o mi smo kokuzi, nemamo mi za to para, nesposobni smo ... U medjuvremenu sklapamo cetiri vrste dronova sa NASOM municijom. Budi iskren u vezi NATO-a! Reci im da je NATO vec tu, Zukane =)
Nisu u stanju zamjeniti stol sto je Tito kupio…..kako ih nije stid dovesti ljude u taj svinjac. Zar je moguce da se ne moze bar ljudima stol i stolice nabaviti, ajde sto su masine stare to i moze proci nekako jer su kvalitet
U medjuvremenu u ovakvim svinjcima proizvodimo cetiri vrste dronova, opremljeni NASOM municijom. Ne sikiraj se!!!! Ti si bosanski tornjak. Cuvacemo i tebe.
SDA je tamna strana istorije BiH !!!
Treba reci da je SDA bila pripremila teren da preuzmu Binas i Ginex Gorazde. Fadil je htio postaviti svog direktora u Ginexu i preprodavati proizvode preko trece firme. Dabogda istrunuo u zatvoru.
Sve mogu da razumijem ali da neko priziva okupaciju svoje zemlje, svesno i ponosno to nikada neću moći, zar se Bosanci nisu ništa opametili od vremena Turaka, da svakog okupatora hljebom i solju dočekujete, ne mogu to da shvatim.
Ne okupaciju nego odbranu koja podrzava teoritorijalni integritet I suverenitet. Okupacija se vrsi u Srbiji od strane Rusije
Gledam ovo i ne mogu da vjerujem da se to ništa modernizovalo nije u ovih 40 god. Kablovi vise po zraku. Mašine zapuštene. Tačno da nam Tito nije napravio fabrika danas bi kamen tucali pored ovih naših. Naši bi da muzu to do besvjesti a nedaj bože da bi se šta uložilo ili renoviralo u ovh 40 god.
Kako ces imati jaku drzavnu fabriku kad defacto nemas drzave? Nema drzavnog preduzeca da ne ovisi o absurdnoj administraciji, inspekciji, obaranju tendera, podjeli na kantone, entitete, nacionalni kljuc sa kojima stranci ZG i BG imaju pune poluge kontrole
Ja se nadam da je naš narod svjestan da se Eufor i NATO mogu samo vozati po BiH, bilo sta da se desi ne smiju mrdnut prstom (dok god ne postanemo zvanicno clan NATOa)
da, pa je nato bombardovao srbe 1995, toliko o tome da niste imali pomoć zapada!
Trebali su cekat jos 4 godine, da nas istrijebite, pa vas onda bombardovat… jelde? Zacepi smradu jedan, da ima pravde u ovom svijetu ne biste docekali 1993.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)