Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee dobroga je Helez ohladio. Brat mu sehidio,da ga Allah nagradi. Nisam to znao.
Nema uzvratio mu je tako da je i botovima ofirno udarati minuse hahahah to je najgore to je istina 100%
Sehid za Sda znaci novac, manipilaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
zaha ovdje ti je za zivota uzvratio
zahir ne bi prosao ni sistematski pregled za jna...
@hepekvizija ne bi prosao sistematski za zastitara, a kamoli za jna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zahiragic nema snage ni Bascarsijom prohodat ,a gdje vojne obuke
samo napada trojku a kakvisu oni bili 30 godina vladal nita nisu napravili za svoj narod samo sebi boljeje Zahiragiu da su poklopi samo lae
Hare mozda ne zna drzat pusku,ali je sa cakijom profesionalac
Mogao si Zukane i koju o vama trojci progovoriti.Naprimjer kako ste sjeli u Bonjaku fotelju umjesto u BOSANSKU.Znamo da Bonjaci sa druga dva etno tor predstavnika nisu prijatelji cjelovite BiH a vas smo birali da to mjenjate a ne da se zamjenite SDA i nastavite njihovu ETNO politiku.ta je sa provoenjem presude Azre Zorni i ostalih koje dokazuju da je dejtonski etno tor ustav diskriminirajui za BOSANCE????
novalic je uvukao svoju firmu duboko u namjensku industriju i dirigovao tempo svojim izumom bez kojeg bombe ne mogu da se sklope i tako iz drzave izvlacio milione pod cijenu propadanja istih firmi, zasto mu to heleze ne spomenes?
Helez je bio cijeli rat profesor geografije u Gimnaziji u Bugojnu. Lae da je ratovao. Stotine njegovih uenika u gimnaziji u toku rata mogu to posvjedoiti,
Gospodin Helez ne bi trebao da reaguje na prepucavanja sa umisljenim politicarom. Pusti Zahu, njega niko ne uzima za ozbiljno.
Braca, Bruda, Brada, Zaha
Izabrala tuka tuku pa joj prica svoju muku
Najbolje je da po..site jedan drugom i svi sretni
Uglavnom ...blago nama s jednim i drugim
Helez potopi Zahiragica kao Njemaka kote.
Tako treba sa balavcima koji glume i ne postuju starije a kamo li stare borce i patriote koji su im obezbjedili sve ovo.
Svaka cast Zukane. Samo naprijed. Zahiragica treba da je stid koliko viri iz su.ka zna se koga, koji rata vidio nije iz podruma.
laze helez, nije bio borac, bio na radnoj obavezi citav rat, uglavnom od kafane do kafane, znaju to bugojanci