Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li ponos vatrogasci koji su na terenu u direktnom kontaktu s vatrom? Jesu li njihovi napori nadljudski? Zašto se ne spominje i ne odlikuje ljude bez kojih bi sve otišlo u 4pm?
zekan bekan
super
Jedini koji rade posao u OSBIH su piloti i oni što rade sa minama. Ovi ostali su nebitni.
Elez popeo si mi se na k. s helikopterima ... radi nesto, nabavi opremu, dijelove, nove helikoptere... ne skupljaj poene na ljudima koji se bore onako kako oni znaju i umiju
Taj ponos sada moze trcati oko kasarne i oponasati helikopter.
grad Minhen ima 6 policijskih i 3 transporna helikoptera, plus od ADAC malih mnogo nasa drzava jedan prije bi rekao da je sramota nase drzave nego ponos
Koliko mi ustvari imamo helikoptera ili se onaj što je bio u vodi već osušio?
Helezu kad nam stize ONO sto niko u regiji nema??? Pitam za komšju.
Leteci cilim?
A nacelnik Maglaja od prvog dana odbija pomoc susjedni Opcina i firme Natron Hayat,to samo kod nas ima u BiH da sutra krivicno ne odgovara za štetu koja je nastala .