Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
G. Ministre Helez, zasto ovo radite. Vec sutra ce vas Dodik ismijavati zbog ove izjave. Ovo je priča fina za uŝi i kamo Bog srece da od ovoga sto kazete bude išta ali ko imalo tabiri politiku ovo je neozbiljna izjava. Mi Bosnjaci svakodnevno trpimo poniženja i onda od nas samih moramo ove nebuloze čitati. Taj čovjek je toliko osnažio da ni međunarodna zajednica ne zna sta da radi sa njim. Mislite i na sebe jer kad ova vasa prica dozivi smjehuriju bice vam neprijatno.
Kakav si ti ministar odbrane kad takve obavjestajne podatke ovako dijelis...
Kako volim ovog Heleza. Hahaha. Nekakom mi je sav... zagonetan. Imamo "obavjestajne podatke", imao sam razgovor cije detalje ne smijem iznositi, znam ali ne mogu reci, jeste dodik mi je opsovao ali ne zelim da kazem sta. Kao ja sam na funkciji i znam, ali nije to za vas male pilice, ali opet da znate da ja znam. Hahaha
Daj ba izdajnice ne lazi nemozete mu nista
Sta Helez rece neki dan, prije će se Srbija raspusti nego BiH. To je u pravu, udare li na državnost BiH zabrinuti će se o sebi.
Po ovoj cijeloj priči od izbora pa do sada, Bakir ispade pametan. Povuk‘o se va vrijeme.
Nek' sa sobom povede i istomisljenike.
Zukan Helez je jedini principijelan ministar u cijeloj vladi iz Trojke (Hurtic nije Trojka). Ja Helezu vjerujem iako nisam SDP. Pokazao je da ima m.da.
Ovaj kad lane, baš ujede 🤣
Ovom alkosu i kafanskoj bitangi totalno izgorio mozak...
Neka mu NAROD sudi prije nego i pomisli da ide, ZADUZIO narod i DJECU im, pare i zlato iznio iz DRZAVE i sad ce NAROD da PLACA njegove ZAVALE! Narode, dok Vam nije pobjego, ZAROBI to i trazi 3 MILIJARDE da ga porodica opet vidi! Zavalit ce Vas kao malu DJECU!
Sa odlaskom dodika ništa se neće promijeniti Nema niko normalan da ga zamijeni.
Ministre odbrane, umjesto zamotavanja i čekanja da Dodik sam padne, šta si ti pripremio da Bosna ne padne prije Dodika.
Zukane, ajde ne rise!
Bježi u svinjac na parenje
Dok se vi skontate gdje i kako on je u majčici Rusiji moj Zukane
Obavještajni podaci o bježanju. Eto još mu samo pečat udarite. Pa jel ovo normalno?