Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dalilu Efendic odma nogirati...
Touareg, Artenon, Golf 8...podižite ih...
Dalila efendic - pomocnica bivseg direktora civilne zastite fahrudina solaka... dovoljno receno.
A da ipak zovneš srbijanski helikopter?
Helez misli na aquakopter,znao je da ce biti poplave pa izdao naredjenje da se helikopter pretvorili u aquakopter
Uranio zaranio vodu poplavio vec nekoliko dana bruje meteorolozi o kisama poplavama nevremenu. inzinjerija vojske je vec bila tamo a u slucaju ovakvih nepogoda civilna zaštita je trebala angazirati odma sve bagere sa gradilista i uputit na pogodjena podrucja. Stidi te li se nesposobni ministre.Dok vam kamioni razvoze biracki materijal za izbor buduci uhkjeba.
Ti si bas na nogama
Helikopteri su uvijek tu da vozikaju funkcionere, a kad treba dijete da se spasi uvijek neko blokira i uvijek su komplikovane procedure. I nije valjda cijela država spala na jedan helikopter OSBiH. Gdje su helikopteri ministarstvima unutrašnjih poslova. MUP-u je primarni zadatak spasilačke misije. Pa nije MUP samo policija koja služi da piše kazne i prebija građane.
nemoj tako, isto tako (ne)regulisu saobracajne guzve od 4-6
Sad ce helikopter samo da Ramu dovuče na posao.
Svi su na nogama od 8.00 Smejurija od ministra
Dalila efendic, supruga adnana efendica - sdaovca. Oboje misle da vedre i oblace, ali je jedino njima oblacno jer nema vise sda!