Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zilho, Keno i Gera zaslužuju orden hrabrosti. Bravo hrabri ljudi!
Ko ce im ga dati? Oni koji nisu uspjeli dogovoriti Dan zalosti na drzavnom nivou? Oni koji nisu bili sposobni organizovati sve nego su im ljudi dobre volje i Pomozi.ba pomogli? Oni kojima nije briga kako ce se uspostaviti putna komunikacija na putu koja je zila kucavica BiH? E moj ti..
Mogu biti najveci heroji i doktori nauka, ali ako nisu dio Sda partije ili sda laznog bozanstva, nece moci nista postici. Npr.borci su dobili odmah posle rata certifikate i dionice, ali ih pokupovase sda glavesine i na kraju firme velike napravise gdje sirotinja radi za par stotina maraka. Zalosno jeste, ali je istina...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kapa do poda momčine!
I ovo da kazem...Sve eure za obnovu ce Sda pokrasti ili ce im kuce napraviti i na tome ukrasti. Primjer Srebrenice. U dusi ovog drustva je lopovluk...zato sto pravosudje ne radi svoje
Kako zar ih nije Tajkun Njiva spasio...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a isti ti Lavovi posjekli nelegalno jedno 1000 metara sume i priroda samo uzvratila Udarac
Niko od heroja ovih dana nije trazio slavu. Sve su to slucajni heroji. Neke je televizija snimila, a neke nije. Neka ih Allah sve nagradi zbog dobra koje su ucinili.
Svaka cast ljudine i svaka cast de se ovaj clanak posveti njima!
Neki izvjesni Hondzo i Hondzovici jos hodaju ko slobodni gradjani? Zasto se ne pokrene istraga, po**o vas Hondzo i njegove pare...odavde svakako treba bjezat pa nek Hondzovici kolo vode. Za raju je ovo odavno postao kon**ac na vratu. ZILHO, KENO I GERA, heroji iz sjene Donje Jablanice
imal igdje Rame da se slika sa lopatom?
Pa on je vec sutra brate,ne moze danas.. mijenja ulje i filtere u helikopteru
Tako je to inače u zivotu i nepravednom svijetu i u dobru i u zlu se ne spominju pravi akteri!
Svaka cast momci
https://istraga.ba/granitna-lavina-sravnila-pola-sela-otpad-iz-kamenoloma-iznad-donje-jablanice-godinama-nije-odvodjen-bujice-su-ga-samo-pokrenule-i-usmjerile-prema-kucama/ Na ovom linku možete vidjeti facu vlasnika kamenoloma,i njegovo društvo koje je ulijevalo strah i trepet mještanima u cilju šutnje.
Ja mislio da će TikTok influenceri priteći u pomoč...
NiP je stvarno dno dna, i na ovakav teks o herojima ne mogu da ne spominju SDA u kome su bili svi lideri tog istog NiP-a
Svaka čast momci
Naklon do poda lavovi, svaka vam čast, svako dobro vam želim od srca
Momcima kapa do poda. Ako nisu zaposleni, dati im posao, nisu riješili stambeno pitanje, riješiti im,itd.Koliko je ovakvih momaka bilo za vrijeme agresije na BiH. Ostali kao i ovi, tihi i skromni. Allahu, čuvaj ih.
Imal đe Hondže?
Po 20 milja KM (minimum) i orden za hrabrost dati, jedan život spasiti je ogromna stvar, a tek komplet mahalu. U takvim trenucima ostati pribran i misliti na druge je vrijedno mnogo više od same pohvale. Svaka riječ je suvišna. Nadam se da će vlast reagovati.