Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece im Janez dat u Eu😃
ianezi su gori od hrvata licemieri
Janez ćumdara malehna, bošnjo mu pumpa ženu. Janez zmijuga loma.
Sta kaze fašista Janez Jansa? Nece ova Engleska nikada u EU i NATO
Kako je boošnjo slavio Janeza kada je ovaj bio protiv Juge... hahahahaha!
Sta kaze Janez krembil na ovo ? Hoce li im dati u EU i NATO ?
Tagovat Janšu. Koji debil, u cjeloj Evropi ljudi su protestovali protiv ubijanja civila i uslova pod kojima Palestinci žive a ne radi podrške Hamasu. Al ono kad se hoćeš uvuć nekom u guzicu onda nije bitno šta je istina već gdje je korist.
U medjuvremenu saudijski princ cuga viski i gleda tekmu, kaze ma ovi nisu normalni…..
Muslimani jedino na zapadu i smiju protestovati. U vukojebinama iz kojih su pobjegli nisu smjeli ni pisnuti. 🙂
Janša, ne čuješ se nešto - nabijem te na fesliju.
Pakistanci i teroristi.
London, najveća islamska metropola Evrope.
Sta Jansa ima da kaze na ovo? Nabijem ga
Narod na zapadu je u većini dibar - vođe su im fašisti
Zidovska bagra mw m8ze vise lagati ljudima preko svojih medija.....danas se sve vidi zahvaljujuci internetu.Svi znaju da su pravi teroristi Izraelci,koji terorisu Palestince vec skoro 80 godina.
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Bravo demonstranti a i vlasti u Londonu, nacisti u Njemackoj ili njevom kopiletu u Austriji i ne dozvoljavaju pro palestinske demose.
Jbg sad u naplatu dolazi kolonizacija i milioni koji su dosli u UK iz raznih vuko..na. Sad se borite sa njima, sta drugo reci, nije ni nama u bosni jednostavno i kod nas desetine hiljada radikala podrzava terorizam i hamas.