Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel trebam kakav antivirus na televizor instalirati?
Samo skloni heklanje da se ne pomijesaju frekvencije, mogo bi cuti zvuk sa happy tv-a na bht-u!
Ne bi li sad konacno strane komercijalne televizije usle na nase trziste, jer su televizije poput RTL-a i grcke Antene (Prva u Srbiji), i ceski CME (Nova Hrvatska) cekali da predjemo na digitalno emitovanje da mogu aplicirati za licencu. Da se konacno rijesimo sljama poput javnih emitera, a pogotovo OBN-a i Hayata.
Svaki početak je težak makar on kasnio i 10 godina. Ovo su potezi koji sprečavaju korupciju i pljačku građana.
Lijepo, odsad ćemo stalne reprize serija i crno-bijele filmove gledati u digitalnoj tehnici!!
Anegdota. ZA govornicu PArlamenta BIh izašao Mirnes Ajanović iz BOSSa i rekao , SRAMOTA ponašamo se kao da smo parlament BAngladeša. NAkon toga izlazi za govornicu član ZABIH100% BElkić i kaže izvinjavamo se državi BAngladeš radi ovakvih ! Glede DVB-T isti je Bagladeš uveo 2014, pa eto AKO VI GLASAČI nekom nešto dugujete SLOBODNO SE IZVINITE, jer ovi na vlasti se nakon toga nsiu nikom izvinjavali, a i ŠOOOO ??? Vidi im samo gloooooove !
http://www.index.hr/vijesti/clanak/srbi-zgrozeni-snimkom-svojih-sunarodnjaka-koji-klece-pred-sefovima-iz-koreje/925352.aspx
Sramota. Imaju se čim i pohvaliti. Dok je većina zemalja ovo implemenitirala još prije cca 10 godina, mi se u 2016. god. hvalimo kako puštamo digitalni signal! Wooow! Kasnimo debelo u svemu čak i za zemljama regije, a da ne govorim s ostatkom Europe. Jedina smo europska zemlja koja nema 4G signal upravo zbog kašnjenja ove digitalizacije.
Treba da se stidite. Nije vas sramota objavljivati u javnost puštanje tehnologije koja je u svijetu u prosjeku sredinom 90ih zaživjela. Krišom ste trebali testirati da ne zna živ rob, i onda pustiti i negdje usput kroz poruku ljudima javiti da postoji digitalni signal. Nema ništa historijsko ovdje, program ostaje isto smeće koje je i bilo prije, kojeg samo gledaju Titini pioniri, a oni sigurno nemaju digitalni prijemnik.
i jel bolja slika , nisam stigo jos pogledati..
valjda, pra - historijski trenutak za kvazi pih.
odoh otvoriti pivu, da ovo proslavim
Fato boooona...spremi kantu tople vode... da polijem televiziju kad slika zaledi....
U 2016. mi prvi put emitujemo digitalni signal. Hej Bosno šta ti papci napraviše.
ko još gleda ta zaostala gowwna od bht programa pored hiljade drugih daleko naprednijih programa, po sadržaju od sporta pa sve do edukativnih programa u visokoj retoluciji. internet da ne pominjem.
Sto ovaj narod zna srati, kad je bilo svjetsko prvenstvo svi kukaju sto nema HD slike sad kao krivo im sto su pustili testni signal, narodu niko nije ugodio, ovaj narod je inace bolesno bolestan.
Vi pustate neki digitalni signal, a 90% gradjanstva ima kablovsku TV. Oni sto nemaju vjerovatno nemaju onda ni TV koji podrzava isto, a onda bi kao trebali kupovati resivere za prijem tog signala , ali naravno TV kao TV ne moze podrzati takvu sliku. SMIJESNI STE, JADNI STE. Ako nam je ovo historijski dan, tesko nama, kao sto i jeste nam tesko...
sta vrijedi digitalni signal kad ima naroda koji jos imaju crno-bijelu tv u kuci