Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar kao i druge općine/gradovi. Bez iznimke ...
Vjerovatno su obadvojica klimali glavama i govorili "Yes, yes" sve dok im nisu ugledali leđa...a Čović je sigurno kao papagaj ponavljao kako se mora promijeniti izborni zakon?
Čoviću jedi govna. Mrš iz Mostara seljačino zatupljena ,ostavi nas obične smrtnike ako ništa ,da umremo spokojni od gladi i “silnog posla” koji imamo ,a “necemo da radimo”..
Incko zabrinut.
Inženjer strojarstva tj. legitmni predstavnik Hrvata i nositelj europskih vrijednosti ne zna engleski. Kako Dragane?
@BandIsco Na zapadu NAJ TEZI RUSKI AKCENT imaju upravo Hrvati, ide im prirodno ono Rusko zavijanje :D Bosnjaci imaju originalno Evropsku phonetiku i daleko veci Germanizmi od Hrvata. Citam o tome kako su Austrugari odbili izmisljenu Hrvatsku povijest :D
Hitan sastanak i tako 30 godina ...sve nesto hitno a samo se pljacka , krade , laze , mulja ....zavrce , okrece , naglavacke pa u stranu .ukoso pa na cose , zayebi , ukradi , tender namjesti Nikad , ama bas nikad na noge i pravo .
Slika i prilika suverenosti BiH. Britanski ambasador vise sam i ne dolazi. Posalje otpravnika poslova ambasade.
UH izgleda da je u pitanju VELIKA BATINA, a mala MRKVICA !!!
jel ovo covic samo ruski priča :)
'Građani' Muslimani su popušilići na sljedećim izborima jer su Hrvati većina u Mostaru ... brrrr ... Hvala Americi