Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lijevo gleda kakvo ce vrijeme biti a desna gleda slike na telefonu... i oni zakazuju neke sjednice..
I g.vna ce jesti ako treba ali ostavke niko neda
A zar ne trubite konstantno da je sigurnosna situacija zadovoljavajuća!?....šta sada nije u redu?...ili da preformulišem, zar treba da se desi sve što se desilo pa da indolentne mudonje skontaju da nešto nije u redu?
.....iiiiiiiiiiiii Grujicic je novi načelnik Srebrenice!
j.bo ti on mater
@el camionero Smiri se baljo i pozdravi načelnika!
Samo se pitam hoce li makar bilo ko ponuditi ostavku iz moralnih razloga
Hitna sjednica koja će vjerovatno biti prekinuta a nastavak hitne sjednice je za mjesec dana....tako to obicno biva...nazalost!
Pa malo se situacija promjenila, neku noc sam preko puta Hece vidio policajce s radarom, uhvatili su nekog lika koji je pored mene vozio oko 100 kmh, inace nije ih bilo dugo dugo dugo na cesti, ako zelimo neki napredak sve to treba propratiti tuzilastvo i sud pa ovima sto duguju velike cifre uzimati imovinu, ako je nemaju zatvarati, oduzimati im vozacke dozvole i sl. Usijane glave se moraju ohladiti ako mislimo biti bezbjedni od ubica za volanom.
Takav je sistem da promjena nema samo moze biti gore a tuzilastvo je ocajno!
Treba ove vlahe rastjerati iz kantonalne skupštine. Nek Kojović ode prosipati pamet u Grude ili pak Bileću.
@sphinx Preglasavanjem. U pomenutim općinama ne smiju ni formirati općinske odbore, a ovdje u Sarajevu već uzeli maha. Zaebi to pajdo.
po meni je ovo sve najvise zbog "Jedinica za profesionalne standarde" oni ne rade svoj posao nas insan kad zna da ne moze otkaz dobit i kad bi komandira sutno nogom onda sila udari u glavu.
Hitna sjednica koja ce se vjerovatno odrzati za 15 dana xD