Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paranoja nas kao balkanskih naroda opet dolazi na vidjelo, kome ide u prilog zna i ptica na grani vise, iste face 30 godina sa svih strana koriste strah od drugog i drugacijeg. Svako pravda svoju mrznju sa "mrzim, jer me mrze." Sjeli vi niste i razgovarali kao ljudi van vasih zatvorenih krugova ima sigurno po desetine godina.
SDA galami hoce gradjansku BiH, a kada im Schmidt uvede Westminster pravilo, koje vazi u UK, u Australiji, u Kanadi, u…. Pa kada “legitimni predstavnici Bosnjaka” dobiju quratz da izbiju oko, onda “nas narod je preglasan”. Nije, ovako radi gradjanska, kada “legitimni predstavnici Bosnjaka” mogu biti izvan vlasti.
Radikalna je Bradara koja nije NAŠLA SHODNO DA NAJ BROJNIJEM NARODU ČESTITA BAJRAM. MOŽDA JOJ JE MINISTRICA VLAISAVLJEVIĆ SUGERISALA
Sad kao oni nezadovoljni sa njim, kao oni se zale, pa da opet ide sve za mjesec protiv logike, u njihovu korist.. joj..
Lažu.Po običaju Ni u jednoj državi ovo nepostoji.HDZ mora uvijek biti vlast. I odlučivati kao da su većina,
A je li HNS nezadovoljan obraćanjem svog poglavnika u tzv. Skupštini eReSa kada je sugerisao da čuvaju eReS iako je znao na koji način je i na čemu nastao taj entitet. A o posljednjim razgovorima sa Sijartom ne treba ni komentirati. Na kraju, još HNS ne zna šta su i ko su radikalni bošnjački akteri...
HNS ovci ne šupljirajte,nemate ni stida ni obraza. Vaši maximalisticki zahtjevi će vas uništiti..
Uzepeovski ološ nekog naziva radikalnim,a nije im radikalna Hrvatska sa građanskim ustavom.Dokle taj bezobrazluk ide.
Pa Hrvatska je jednonacionalna država, to jest nacionalna država hrvatskog naroda. BiH je država tri konstitutivna naroda, to je razlika.
...pa Amerika je stonacionalna,pa je građanska,piz.a ti materina ,popisam i tebe i konstutivnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E ovako su ovi Pavelićevii hodali po svijetu i lobirali da su Bošnjaci radikalni islamisti da bi zapad okrenuli protiv Bošnjaka isto kao i ovi njihovi botovi na klixu koji su uspjeli zavesti i jedan broj tzv Bošnjaka gejevaca narkomana polutana.
Glumci . Sve dobili i opet nezadovoljni.
Dovoljan je jedan jedini zakon. Nemoj nikoga vrijeđati i praviti mu štetu., bilo pojedincu, zajednici, društvu, narodu ili cijeloj naciji. Svi drugi zakoni su u službi laži i pljačke.
Ko HNS nisu radikalni...oni su samo domobrani
Samo novi popis sa novim licnim kartama, ili ti ga osobnim, i elektronsko glasanje sve rjesava. Skener ce sa licne da skenira kako se izjasnio i te liste ce dobiti da glasa, i nikako drugacije. Ostalo je sve bez smisla, jer se svaki izbori namjeste i pokradu i to svi znamo.
Zar konjakoviić nije rekao juče da je trajnog karaktera. Ono što uzp nije uspio u ratu trojka je to sad odradila.
Koga ba vi lažete, Pa kad bi se primjenile sve presude EU suda, nigdje vas ne bi bilo.