Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučersi bio uz Dodika
Jedino Legitimno predstavljanje je ono koje dobije najveci broj glasova na demokratskim izborima, a to je Komsic.
Nije, reko je dodiku da je bih jedina njegova domovina
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ako nije naredni zahtjev, onda je jedan od narednih
Samo da pitam, kada ste zadnji puta vidjeli ovog lika da je gostovao na nekoj televiziji?
Ovaj je jedino legitimni predstavnik onih koji su osudjeni za UZP, a i sam lično je iskorištavao civilne ratne zatočenike kao roblje. Ovakvim se treba zabraniti djelovanje u politici.
Imal za ove curvatske smradove legitimno reciprocno uplacivanje u budzet drzave??? Preko 20 godina ovi gofnari sisaju krv nasem narodu. A sta da im se ponudi da sisaju nase kurceve..
Nigdje se na hrvatskim portalima ne piše o trenutnoj situaciji u BiH, a zašto? Zato što se zna plan da se razjebe BiH, u stilu kompilacije Cvetković-Maček, pa je tako spoštovani usta*ki predsjednik za vrijeme aktuelnih dešavanja dijelio odlikovanja generalima po Tomislavgradu, a da skrene pažnju sa Dodika, te da opet ubode u oko BiH.
Evo ko vuče sve te konce, lijepe komšije iz EU. Najviše ih raduje da komšiji krava crkne, toliko su to dobri ljudi.
Dodik br2
Mrššš Čoviću.šugo.
Bosnjacima koji su godinama birali Bakira, a sada Niksica i Konakovica, a onda pomoc traze od MZ, hitno treba zabraniti izbore hahahahahaha birali bi drugima, a ne znaju ni sebi ncncncncnc
E. Konaković je najveća štetočina i najopasniji bošnjački lik u 21. st. On je daleko opasniji od Nikšića i Forte jer su ova dvojica odveć pročitani kao relikti komunizma i stranih obavejštajnih službi. Konaković kao pseudo-desničar, usto vješt kao populistički manipulator (Memić, respiratori, "antikorupcija"), okuplja oko sebe znatnu vjerničku populaciju i prvi je favorit stranaca koji ovom narodu žele isto kao i sh-ši. Stoga, stanimo na put štetočini ili nema države!
Moguće mada je Bake po mene mnogo gori Bošnjanin od Kone... A što se tiče 20 st. pa i u čitavoj historiji BiH najveći izdajnik Bošnjaka je mrtvi Alija Srmdbegović koji je dao pola BiH Srbima i faktički potpisao autonomiju iste
Ovoj stoci iz HNSa ne treba ništa vjerovati....
Čović za magistarski nikada nije polagao 2 matematike, kako je to ovih dana napisao čuveni prof dr Behdžet Mesihović. Naime, Čović je postao magistar, kao i Sebija, a da se nikad nije pojavio na polaganju 2 matematike kod prof. Behdže, a alternativnog profe iz matematike nije bilo. Naravno da ova Behdžina info nije zainteresovla Hadžifejka i Šćepu - jer za to (za razliku od Sebije) se ne dobija debela napojnica od onih američkih 80 mil KM za širenje demokratije.
Kak je to dobrooo., eUropski...! U Ustavnom sudu sudije nacional-partijski podatni...Ma , stožernika pod hitno za Nobelovu ..Zaslužio je bidan , još od kada se čirilicom potpisivaooo...
Nije problem . legitimno predstavljanje po broju glasova . To bi bilo najispravnije.
Bosnjaci, izabrali ste bosnjakinju Butigan u VSTV vecinom bosnjackih glasova medju sudijama, po principu kao i Komsica. Sada vam je ta Butigan podpredsjednica i sa vasim Lagumdzijom izabrala je Kajganica, koji nista ne radi i kojeg nema ko smijeniti, jer su vam Lagumdzija i Butigan idioti nesposobni. Hocete je u Ustavni sud? Bujrum. Sve popunite idiotima i onda cekajte da vam MZ rjesava probleme.
Dodik version 2.0 upgrade u dijelu ljigavosti, frizure, kilaže
Pitam trojku, zašto kladionice ovog lopova plaćaju minimalan porez državi ? Zašto ?
Zato sto ga placaju opcinama na ime komunslne takse u desetinama hiljada. Nemate pojma, procitate glupost u komentaru i prisvojite kao znanje i istinu, fuj
To općinama što se dijeli je oporezivanje dobitaka od onoga koji igra pa pobijedi. A šta je sa porezom na dobit kladionica koji sve ostale firme plačaju ?