Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šmit je marioneta u rukama desničarkih snaga u EU, uključujući susjede Hrvatsku i Srbiju a ovo što je uradio je na štetu države BiH i demokratije uopšte.
CIK neka sada popuni Dom naroda po starom pravilu, jer nije doneseno rješenje o tome koliko koji kanton daje. Nakon toga uspostaviti potrebne većine u klubovima naroda i ukinuti isti.
Po ovome zakonu i po tzv HNSu Emerik Blum čuveni ne bi nikad bio izabran za direktora Energoinvesta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek im je Šmit nametne
Ma buraz mi smo ovdje svi ludi i bahati uključujući i Shmidta.Ljudi moji u ovoj državi je vodjen krvavi rat,da bi se dobila ovakava koncepcija.Oni koji nisu htjeli unitarnu republiku su obezbjediti Dejtonski sporazum,i RS i konstituvnost naroda.to su potpisali i Bošnjaci tačnije lider SDA sa kojim se ne slažem.Znači ako smo popisali sada ima da to sprovodima I trpimo.Šta tu ima da se viđamo više.Unitarne Republike nema ima ovo što ima.
Za tu formulu vam treba i Ajnstajn i Tesla.
Ovu u sredini desne slike bih rado dopunio bez Ustavnog suda
Poruka za Smita i ostale neprijatelje drzave: Velikim Bogom se kunemo da robovi biti necemo!!
Muslimani nikako da razumiju da se njih ništa ne pita isto kao i ostale. Bice kako USA gospodari odluče a odlučili su. Kako vam ne dosadi uzalud meketati?
Veliki Bogom se kunemo da robovi biti necemo!!!!!!!
Bolje haos nego da prodje ovaj aparthajd. Sada blokirajte sve. A onu skolu u Travniku gdje je pola pola podijeljena poslati demokratama u USA.
The enemy has shown it's true face
Najbolje je sve popunit sa HDZom. Mislim da nas oni jedino mogu odvesti u NATO i EU.
...Sve je veca MASA onih, koji bi oformili Jugoslaviju 2.0 verziju 💪❤️💪
Ovdje ce pasti glava, neki novi gavrilo princip. Ko udje u Bosansko blato tesko ce cist izaci.
Sta god bude iz ustavnog suda amerikanci se sprovesti sve silom. Na balkanu nista nije dobro zavrsilo silom. Sve ce biti posljednice.
@KrepaliAlija izadji malo iz BiMga, srkni kafu negdje drugo👌Probaj se predstaviti kao Titin pionir, u neformalnim razgovorima sa rajom...cisto da se najezis 👌👍😎