Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa cekaj, u Parlamentu FBiH HDZ nece da podrzi da Travnik bude Grad, a Bosnajci ce podrzati da novi Travnik bude Grad? Izvinite, ali do vas je. Jos se niste naucili politici, tj.da na ucjene reagujes ucjenom. Nije ni cudo sta rade s drzave kakve ih politicke neznalice vode.
TROJKA u parlamentu FBiH usvaja sve sto HDZ predlozi ;)
Zasto Bosnjaci ne bi podrzali da Novi Travnik bude grad? Bosnjaci su nadpolovicna vecina u tom gradu, ustalom i da nisu sta to mijenja. Prica oko fondova i statusa grada bas i ne pije vode.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Travnik je bio glavni grad prije Sarajeva.Travnik je uvjek bio poseban tako da nama to nije ni bitno.
Trojaneri nisu postavljeni i nametnuti da predstavljaju volju većine građana ove zemlje nego da ispunjavaju želje Dodika i Čovića. Nametnute trojanere izvan granica Ilidža-Ilijaš ne interesuje i ne zanima apsolutno ništa.
Nije mi jasno zašto Novi Travnik ili Kiseljak uopće trebaju biti gradovi???
Nije ovo problem politika HDZ-a, ovo se zove problem politika para. Ukinite im pare svima na budzetcicu pa cete vidjeti postoji li nacionalizam, vjera ili religija. Zadali bi se svi oni o svom poslu privatno, a vrijeme im je!!!!
kakva status grada ja budalastina, previse se dalo slobode politicarima da odlucuje na ovim prostorima
Uvijek krivi oni drugi, a mi uvijek pravi, i tako je na svim stranama, samo što Hrvati i Srbi nekako proguraju što žele, dok Bošnjaci samo kukaju, pa dogovorite se, a dogovor je negdje daš negdje uzmeš, ne možeš samo uzimati.
Sve što je van granica države Sarajeva nije bitno ili je manje bitno. Đe keš tu je i borba za vlast, patriotizam je za rulju.
Trojka će zbog "politike kompromisa" Sarajevo svesti na selo, a Šuicu proglasiti za metropolu
dok bosnjo ne nauci udarati kontru i ucjenjivati bit i dalje ovako.
Pa Bosnjaci vec mjesecima drze dom naroda u blokadi, a drugima spocitavaju sta stignu, kao Srbi i Hrvati blokiraju drzavu.
mislis sdooooo bosnjaci
Kiseljak 60% Bosnjaci prvacici, Novi Travnik 80%, Travnik 87%.
A sto bi Bosnjaci bili za da Kiseljak bude Grad ako Travnik ne moze!?
Kiseljak 60% Bosnjaci prvacici, Novi Travnik 80%, Travnik 87%.
Seydo nikako nije dobro izgubio apetit na špek
Kiseljak 60% Bosnjaci prvacici, Novi Travnik 80%, Travnik 87%.
EDUKUJ se - Americki izvjestaj - PSEUDOURIDINE - N1-methyl-pseudouridine (m1) - Svjedoci smo umiranja prijatelja i poznanika, clanova porodice, ljudi koji su strahom i PRISILAMA vlasti gurnuti u nepoznato, primili su NEISPITANI i NESIGURNI pelc. Danas imamo TURBO KARCINOME i ostale peripetije sa zdravljem priredjene mRNA pelcom! u PRilogu link https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38583833/
Kiseljak grad ovdje neko nije normalan ! Selo obično !
ovim selima dati status grada je bas smijessno. Travnik, posusje, Jablanica su los anndjeles za n. travnik i kiseljak.
stolac
Travnik 1991., 38% Bosnjaci 32% Hrvati ostalo jugoslaveni i nesto srba. Mostar sa slicnim omjerima poseban statut, poseban status.. zasto Hrvati Travnika nemaju prava kao Bosnjaci Mostara? mislim da se iza toga krije ova HDZ-ova blokada.
Zato što Bošnjaci i politika RBiH nisu provodili UZP a Hrvati i politika Herceg-Bosne jeste.
Tko to odlucuje u BiH sta je grad a s sta ne. Siroki Brijed je grad, halal nam cufta...