Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne lazemo, nece nikada.
Vrhovni vodja Bakir je poludio kad je čuo da table ipak ostaju tu gdje i jesu postavljene. Nije ni birao riječi, *ebo je sve po spisku i Dodiku i ostalima. Pogledajte na YouTube: https://youtu.be/4UzS6TGPInk
Sta hoces ti krmojebu ? Kakav god da je bio, nije osudjen ni za kakav genocid, niti za UZP tako da ti nemas sta Aliju uzimati u usta. Vise vas je po Haagu nego po BiH ne znam sto tamo ne trazite konstitutivnost ? Bajdvej, nije to drzava u drzavi vec entitet u drzavi zbog je drzava u qurcu ali se drugacije nije moglo.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Srbe samo interesuje Republika Srpska. Hebe se Srbima za Federaciju I BIH.
@MontenegroChatnick @SRJugoslavija1 @BulevarJoanikija @MaNijeBa @GradZanskaKOLOMAST@AlahovaKandzija @SalkoVulkanizerhehe @KuchaPosoKuchaPoso @SaDrineSelam @lale gator @takomako@ bosman345 @NijeNije @VUKturskiVAZAL @Liverpool1627734613 @OsobaN.N. @NarodiPravdaOfficial @BolaBolao @OnlineVjezba @SPUNK @RattkoMladic @JoohnyG @Kikseru, @MostarskiRambo @SrbosjekURS @RajaSaKaldrme @BosnianLilium, @GradjanskaBosna, @EuropskaBosna @Automatic, @Diplomatic …….Servine pokatoliceni, providan si.
Pao je u blato i osjetio cijev. Vidio je facu bradatu i drsku. Vidio je smrt i cuo je rijeci, Dobrodosli u Republiku Srpsku!
Iz koje si ti stranke, NEĆE NIKADA
Коме смета?
ne dirajte nista dok se tata ne vrati
Do sljedećeg rata neće, a onda nek uzmu i nose preko Drine
Klix je kurc*na od portala jer dozvoljava Srbima i Hrvatima da umnozavaju lajkove odnosno dislajkove. Fuj fukare!
Odjavljujem se sa ovoga portala jer je SMEĆE.
Pitam se da u BiH zive samo ljudi pravoslavne vjeroispovijesti, dali bi i tada zeljeli nekakvo pripajanje Srbiji?! Dali bi im smetalo sto se taj prostor na kojim zive stoljecima naziva Bosnom i Hercegovinom?!
Hebe nam se za TABLE! Gdje su pare??? 2014-2021.
i od ranije. ogromne su donacije stizale od 95e to 2014. gdje su pare ?
Nece! nemamo mmuda da ih sklonimo, jer sami ne postujemo drzavu, vec Baketu i slicnima punimo dzepove
PUSTI SRPSKI SNOVI !!!! TO MOŽETE SAMO DA SANJATE ŠUMSKI PAPCI !!!!
Hallo SDA??? Je li to patriorizam? Sta cekate i vi u SDP...
Ko krene da uklanja iz mesta je najeb'o...vazi za sva tri "bratska" naroda😂😂😂😂
Srbi sve vise napreduju, hoce i svetiliste za Jasenovac, ako se ne zaustave SADA, ove ide u novi sukob. Treba im cvrsto reci NE! Srpski fasizam mora biti protjeran iz Bosne, cak ako to znaci protjerivanje svih Srba sa ovih prostora!
Eto ti ćeš i takvi ko ti protjerati, da si malo pametniji bio bi konj
Bosna bi napredovala kao drzava jedino ako bi proterala stoku kao sto si ti.
Uzmes fino zagu i srusis to, legalno ili ilegalno. Kako ces dobit kaznu za nesto sto zvancino nije tu, znaci narode, ko je tu blizu, rusi to
Izgubljen crni iPhone 7 na stanici na Ciglanama, iza ima naljepnicu žuta sijalica u ćošku. Zaključan je skroz, može se jedino u dijelove dat, ako ga neko ko radi s telefonima dobije u ruke otkupit ću🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Izgubljen crni iPhone 7 na stanici na Ciglanama, iza ima naljepnicu žuta sijalica u ćošku. Zaključan je skroz, može se jedino u dijelove dat, ako ga neko ko radi s telefonima dobije u ruke otkupit ću🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏