Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ovo lici na predstavu za maloumnike! Daj Boze da grijesim. Ali mi cijeli scenarij zvuci nevjerovatno: igraju se sa Schmidtom kao sa kakvom dvorskom ludom, a Merkel uprkos svemu dolazi u posjetu svom dragom Vucicu. Sad nekako ispada da iza Schmidta ne stoji cak ni Njemacka.
sve si u pravu samo jos da si dodao da je bih najveci gubitnik
Bolje je da ste stavili naslov " Hoće li Dodik omekšat Vučićevu karinu dok mu je puši".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predsjednik svih srba ce nastaviti da igra igru u kome je ovaj samo pion tj. marioneta. Kao sto su ranije bili Babic, Martic, Hadzic, Karadzic i ekipa. Igra se zove stvaranje velike srbije ili nekakvog srpskog svijeta. Posebnog svijeta, drugacijeg od ovog jedinog za koga znamo i za koga smo mislili da samo on postoji.
Jbg ovo je kriva SDA i ostale parlamentarne stranke.dodik bojkotuje institucije a vi mu od istih dajete pare od MMF!e kad prestanete oko para se dogovarati ,tek onda cu vjerovati da niste na istoj strani!
1918. сте захваљујући Србском краљу избјегли ногу у дупе и правац Мала Азија гдје и припадате.Као нису они турци,они су наша "браћа".Кад оно браћа стално показују своје право лице:издајници,сарадници свих могућих окупатора.
Što se mene tiče, nek je3u jedan drugom ma7er direktno.
Kućni prijatelj djecoubice zločinca Novaka Djukića i veleizdajnik i Garašanlija M.Dodik na sastanku. I niko da im kaže da su psihopate i mentoli. Kulturna Evropa i prava civilizacija, čekaju da ta dva tokmaka sami nadođu. ❤️
Nikakvog omeksavanja nece biti, predsednik Mile je doneo odluku koja se nece promeniti a to je..her Smit je turista
@Ahmet22 po tebi je tako ali her Smit ce Srpsku Republiku i njene zvanicnike da vidi kad prase vidi avion. Doduse, Srpsku Republiku mozda i vidi ali samo kao turista i nikako drugacije.
Ovo je predstava za maloumnike i one koji poslije trideset godina vjeruju vlasima da imaju dobre namjere. Ovo je Milosevic i Karadzic samo poslije trideset godina. Srbi ce se opameteti tek kad dobiju dobro po usima.
srpski politicari se igraju mecke i utvrdjuju cijenu za popustanje vlastigog bezobrazluk sa naivnim i priglupim predstavnicima zapada.
Treba da mu saopsti da je potrošen ,bio i prošoo i da Srbija nece bit taoc njegovih seljakluka.
Dabogda vad đavo odnio i vas i vaš srpski svet ko da niko nema živ na ovom svijetu osim Srba nalet vas bilo zabavite čitavu zemaljsku kuglom o vašem stanju iznosio sređivanju vi.mislite gdje god ima jedan.smrdin da je to srpsko.Džukele jedne. Izuzetak poštenim pravoslavcima
Dali je Evropska unija onda katolicki svijet.Samo pitam?
nek mu da vazelin da omeksa bulju da mu lakse udje
Boli me tuki za njih ebali vas oni. Ko da su nekome bitni pzda vam materina klixovska.
zasto VS trpi duduka, lik ocito krsi dejtonski sporazum vec godinama zbog toga je na americkoj crnoj lisi, smijeni ga ebote on vise, inace koji ces nam k
Dodiku lakše metar u huzicu nego cenat u glavu.
BeeEeEeeee prica za ovce BeeEeEeee