Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Balkanc sa Vlasica samo ga prebaci na Igman.
Nek odvedu te pujde dole u Mudrike Arapima nek cuvaju vikendice...
Vlašić je potpuni šupljak. Bio na Babanovcu prije neki dan, nemaš gdje sok popiti, sve prazno rade neke dvije rupe, svugdje naokolo bageri i kamioni. Nema označenih staza za šetnju, nema prirode, samo kuče kuće/vikendice i (prazni) hoteli i još kuća, svuda naokolo dokle oko seže. Priroda na Vlašiču je nepovratno uništena.
Dobri objektivni klix, nigdje vjesti o grafitima na crkvi u Bihacu. Divni ste.
cuj udomit cuku sa vlasica... mozes komotno i medvjeda udomit onda :) volim cuke, al se vala ne bi zajebavo s tornjacima
pujdo, moram ti prizati da si usvojen!
Na vlasic ne idem radi tornjaka koji su nas navecer napali, prijavili smo hotelu i kazu dzaba smo prijavili jer je to u cijeni aranzmana ukljuceno. Od tad vise nikad na tu planinu.
To se zove ucjena i predstavlja krivično djelo...
bolje da ste lovacku veceru organizovali,ovako nehljebari ce kobajgi uzet cuku boravit u hotelu i na povratku kuci cuku pustit iz auta
Ja cim vidim tvoj nick odmah ti lupim minus bez citanja!
to je dobar znak, znaci ima efekta
Sad kad nahrle bošnje da udome po 5 komada, svakom metak u čelo a on na Vlašić malo čistog zraka.
Psi nemaju čelo :)