Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile j e b e m ti mater!
@napravljen je update od 26.6 npr BiH, Srbija, Kosovo, Albanija i CG su na zelenoj listi i mogu npr. u Francusku da putuju a samim tim i vecinu zemalja EU.
Bo ti fadil djete mrtvo
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
nacionalisticke stranke, mozete ga poglabat lagano. Vecina metuzalema po vasim strankama je mrtva za 10 godina
Dzevudine odnosno DinZG, čuj ti islamizirani, jako si opterećen Hrvatima iz Hercegovine, a kako i ne bi bio kada smo uspješni i bogati odnosno sve ono smo što bi ti htio biti. Zato se vi inferiorne islamstičke ljubomorne duše i bavite opsesivno Hercegovcima te svakim svojim nebuloznim hejtom zapravo latentno upućujete komplimente nama Hercegovcima jer se vi bijednici virtualni nikada ne bavite propalitetima kakvi ste i sami već samo onima koji vam nabijaju komplekse niže vrijednosti.
Jes k u r a c, imamo zahiragica i ostalu mladuncad
Dolaze iz Servije raditi na Hrvatskom Jadranu. Njima je Hrvatska Amerika
haj što su zabranili bosanskim bošnjacima koji su se okrenuli i svakako ne žele na more u hrvatsku ili više vole otić u crnu goru ili tursku, al što zabraniše bosanskim srbima a naročito bosanskim hrvatima to je nejasno
vi braćo bosanski hrvati koji patite zbog hrvatskog identiteta sada znate zašto patite. ne patite vi što ste svoji na svom u bih i prvog reda no patite što ste u hrvatskoj drugog reda. i tu vam niko neće pomoći ma što da se desi, jer nikad bosanski hrvati neće biti hrvatskiji od hrvatskih hrvata. taman i da je bosna u velikoj hrvatskoj. umjesto toga zapjevajmo booosno i hercegovinooo mooja domovinooo.
Bošnjački glupsoni, kakve veze ima vakcinisanost ili nevakcinsanost na širenje Delta virusa. Zašto je Izrael preko noći uveo maske jednako za cijepljene i necijepljene - zato što Fajzer (kao navodno najbolja vakcina uveliko propušta covid viruse). I najzad Klix pokazuje koliko je dušmansko antibošnjački portal kad najcrnju psovku stavlja na prvo mjesto. Da li bi pokvareni Klix to isto uradio da je psovka upućena npr. Kojoviću? Naravno, nikad!
drugim rijecima, ko vas iz bosne j..e
HRS i HDZ 1990 i trebaju vam zabraniti jer da su izbori u Hrvatskoj prvi idete tamo glasati.🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃
Hvala Srbiji na nesmetanom ulasku državljana BiH i vakcinama koje su nam omogučili,a susede treba u velikom luku zaobilaziti
Znači ...uzalud smo jeli hurme...Joojjj majko mila....Narod se udebljo...izgleda uzalud...
Čuj matična domovina. Pa de se više odlučite šta ste.. Jel hoćete da ste konstitutivni ili hrvatska manjina u BiH kojima je Hrvatska matična domovina..
A moze li ercegovacki Hrvat Covke i ona Zova preko granice????.Mozda su se i oni tajno cijepili u Srbiji.Svaka cast Srbiji sto je svima izasla u susret za vakcine.Za ove druge iz raznih kriznih stabova svaki drugi komentar je suvisan.
Kakav bolan vise Hrs i Hdz.Ova politicka bulumenta samo bi da zavadja,vrijedja,podmece i saplice.Pa ima li pameti u dobrom HR vilajetu da vide sta rade ovi jastrebovi i koliko stete prave svom narodu.Pa i Eu ih odjebala a oni iz nacionalistickih stranaka se ponose onim jadovima presudjenim u Hagu.Pa i Mile im okrenuo ledja jer vidi sta hoce i rade.
Mogu oni negodovat kur..Pa srbi su vakcinisali pola Balkana i izlazili svima u susret za vakcine .Pa kome je pomogla Hrvatska?????Ovaj politicki otpad njihov samo steti normalnim Hrvatskim gradjanima.Stvarno ovi Hercegovacki jastrebovi su samo da zavadjaju i fingiraju.Sta se desilo sa nirmalnim Hr strankama nikom nije jasno.Jarane Srbiji svaka cast na svemu.A ovim klovnovima iz adz treba kakav psihijatar da pomogne.
Zavukoše ga sazad.....🤣🤣🤣
Zavukoše ga sazad.....🤣🤣🤣
Treba vam zabrani i prelaz iz Kantona u kanton, UZP