Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja nemam ni za autobuske karte do nemile...ko mi je kriv sto sam glumio ramba u ratu...pa sam sad izresetani vojni invalid i jos gratis kokuz...
Kad ce nama ukinuti vize? Nikad ....
Nase ministarstvo inostranih poslova ZIJEVA JEDE KRADE PRICA sveee al ne radi nista
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo je pozitivna vijest. Ne znam sto se ovi loze, odmah krenu sa komentarima…. Ne moram se slagati sa hrvatskom politikom, drago mi je zbog ljudi, obicnih, poslovnih, da mogu da putuju…
HRVATSKA PUTOVNICA JE NAJVRIJEDNIJI DOKUMENT NA OVIM PROSTORIMA. ZELJA MNOGIH BOSNJI I SRBA.
Odmah svi nesto dijele po instagramu a budimo realni nemaju para ni slobodnih dana da odu kao sto nisu imali ni u viznom rezimu..
E pa eto, donekle su i jasni Hrvati u BiH. Zive u zemlji koja je raspad sistema (ali joj trun ljepote nisu ukrali), a njihova rodbina u Hrvatskoj moze bez vize u Sent Luis kod svojih. Samo ih neko treba obavijestiti da sa svojim nacionalistickim liderom nece nikad do Sent Luisa.
Ameri vracaju, jedino je Hrvatska pustala Amerikance kad je kod njih pandemija bila na vrhuncu.
Lijepa🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷❤ a i Srbija🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤ prave drzave.
Super i drago mi je, samo što više od 95% hrvatskog pučanstva neće imati nikakve koristi od tog. Da su Švedska, Norveška i Danska pa da slave a ovako... Svi smo mi ista bijeda.
Statistika ne laže, a Bgm i ostalo. Cim uđeš u Hrvatsku vidis da je uređenije. Mi Bošnjaci smo kao Srbi počeli sebe da lažemo da smo na istom nivou, ali Bgm nismo. Živimo od laži da bi sebi olakšali bijedu koju su nam donjeli oni za koje stalno glasamo.
Statistika ne laže, a Bgm i ostalo. Cim uđeš u Hrvatsku vidis da je uređenije. Mi Bošnjaci smo kao Srbi počeli sebe da lažemo da smo na istom nivou, ali Bgm nismo. Živimo od laži da bi sebi olakšali bijedu koju su nam donjeli oni za koje stalno glasamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kao Srbin ,cestitke za Hrvate...dobra stvar za gradjane
Kad se ovo uvede za BiH, mudžahedini Armije BiH kojima je Džaferović dao državljanstvo, moći će bez vize u SAD. Neće morati kao 11.09.2001.
Zli jezici će i dalje mrziti i uspoređivati Hrvatsku sa Sadakistanom (BiH)! "Da bi neka država ušla u ovaj program, mora ispuniti kriterije iz sfere borbe protiv terorizma, provedbe zakona, imigracije, sigurnosti dokumenata kao i upravljanja granicom, pojašnjava se u saopćenju. Dodaje se i kako postotak odbijenih viza mora biti ispod 3 posto, što je Hrvatska ispunila tek nedavno."
U naslovu pise uz jedan uslov... majmun admin nije nigdje u tekstu ubacio koji je to uslov.
A ja i Žuga ni na more....
Bravo za susjede....
Mogu i Bošnjaci u SAD sa vizom.
Buranija sigurno neće ići. Olakšica za tajkune, lopove i tzv biznismeRe
Tako je CRO, ozbiljna zemlja... Svaka cast 🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Hoće li Dodik ikad vidjeti NY?