Komentari (435)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace, Hrvatska se bas pita u NATO paktu, ahahahahahahaha
pozelie uje brace mudzahedina izgleda! hajd3 hajde posaljite svije vesele decke da se vrate u kutijama
Balkan će uvijek biti rupa zbog majmuna tobože zaštitnika naroda. A demografija Bosne, Hrvatske, Srbije i ostalih banana država u 3 lijepe otisla
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHS
Da su u pitanju dobro namjere, ne bi imao nista protiv.... Ali s obzirom na zadnja desavanja i drzanja pod ruku sa Dodikom, dolazak njihove vojske je velika prijetnja za sve nas! Pogotovo jer mi fakticki i nemamo vojsku!
Realno Hrvatska je regionalna sila EU i NATO clanica itd a BiH teško da se i može nazvati držanom.
Ne zna milanovic sta je bosna nisu joj mogli ni Hrvatsk i Srbija Zajedno nista. Nemas gdje potrositi pare i zivote ljudi nego u bosni pa ti izvoli milanovicu. Glumi tebi vucic ti glumis njemu a vama obojici glumi orban.
E milanovicu da ti nije bilo bosne sad bi se ti zvao slovenac . Da nije bilo bosne srbi bi ostvarili svoju srbiju veliku .zato ne izvrci stvari. Mi u bosni trpimo rat Hrvatske i Srbije na bosanskim prostorima treba davas bude sramota. Daleko ste od eu vratite se u Rusiju.
Milanoviću j mamu i svakom državljaninu Hrvatske koji misli da može bilo ko odlučivati u ime nas za bilo šta i ko misli da može podjeliti državu i uzimati dijelove iste, pozicije birati unutar nje i degradirati
ako mogu na kosovo mogu i u bih. to je sve nato.
Meni je ovo razuman potez hrvatske. Sta je tu lose. 1->BIH je pod protektoratom. 2-> nato je prisutan u BIH. 3-> hrvatska je clanica natoa 4-> nato je poslao svoje vojnike u BIH, pa sto ne mogu hrvatska vojnici.
Na međunarodnom sudu pravde u Hagu je dokazana agresija Hrvatske na državu Bosnu i Hercegovinu. Poziv građanima BiH Srpske i Bošnjačke nacionalnosti da upute pojedinačne tužbe protiv Hrvatske međunarodnim sudovima za ratnu odštetu.U pitanju su iznosi preko 10 milijardi dolara.
Hajte hajte, bujrum, samo pazite da se ne zajebete.
Sto su agresori uzp hazdisali allah vas kaznio akobogda🙏i onda ovi crvi njihovi u bih traze neka prava zeljko komsic opet pobjedzuje na izborima
Neka dodje u manji entitet, ostali EUFOR/NATO u FBiH. Rijesen problem
Ja s moram ispričati općinstvu u BIH da mi u Hrvatskoj imamo tako blesavog predsjednika kakav je Milanović. Većina Hrvata sa pozitivnim stavom gleda na Bosnu i Bosance i hercegovce, nemojte po takvom klaunu suditi o cijeloj naciji. Uglavnom on nas uredno sramoti i uprska sve čega se dohvati. Dakle, molimo strpljenje - treba ga preživjeti da odradi mandat i da ga više ne gledamo.
…u područjima zahvaćenim Bošnjačko-hrvatskim sukobom mogu poslužiti kao okvirna aproksimacija. Prema tim podacima u srednjoj Bosni od 10448 dokumentovanih žrtava (civilnih i vojnih) 62% otpada na Bošnjake, 24% na Hrvate, a 13% na Srbe.
Ne mogu agresori na BiH biti u sastavu Eufora.