Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek neko ovim Srbima objasni da su nebitni, muka mi citat njihove mitove po komentarima više.
Pa kaže, nemoj da ideš mojom ulicom...
Ja kad na drugoj vijesti napisa da su ovi kozojebi igrače za interese...i sve je danas u biti to....interes. Značili ovo da njihovi brodovi mogu u i iz Izraelskih luka 🙄..Nije problem to što rade nego je problem da će se kola opet slomiti na onima koji su njamanje krivi.
Kako god, imaju petlju...
hahah eto ko ih finansira. Rusija i Kina najvece zlo za nas
bravo za Hute.
Sto su Huti,Hamas i Iran dobili brdo love od Rudijev,da prenesu zariste dole.
@OEN haahahaha kad retardirrrani glupi turcin govori o separatizmu a isao u rat devedesetih da se separatise hahaha. kako ste zatucani i glupi majku vam ebem bolesnu. Nema vecih licejmera na svijetu od vas zaostalih u razvoju. ja mislim da ste svi prirodno glupi sto ste se medjusobno plodili u to vreme kad ste se poturchiili. pa danas 90% retarddi bosnje produkti incesta.
Svi napadi su im bili učinkoviti jer posjeduju najmodernije naoružanje.I ne dobace do broda😀.
Pa pogodili su onaj jedan brod na 160 km od obale
A jedan još drže.
sta ce sad jadni bosnjo, do juce su podrzavali Hute, a sad kad su ovi uz Ruse, sta ce sad suncokret zatucani? uvijek ste na strani zla zitelji rezervata 23%. Sretan deveti januar! Zivela Srpska.
Jadniče jadni bez ikakve budućnosti u životu, nacionalsti i separatisti ste vec vijekovima a ratujete sa svima. Dodik vam mozak popio, kao i Karadzic i Mladic, tako ce i ovaj Laktaški knez zavrsiti, ali vi ga pratite, nemojte slucajno odustati od ocjepljenja i velike Srbije, naoružavanja, i živio 09. Januar koji ćeš ubrzo slaviti u Srbiji ali s one strane Drine
K nozi, I miraaaan.
opaaaaa
Mudro