Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok god se kartice za mobitel mogu u trafikama kupiti tek tako za 5 KM, ovo nece prestati.
telecom like this
Ucenici se hvale kako su odgodjena 3 testa i imat ce vremena vise za ucit. Znaci njima je ovo OK sto se radi i djelo je nekog od njih
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U ovoj fazi najbolje je ponuditi posao tom djetetu u specijalnoj policiji jer je očigledno sposobnije od kompletnog mupa.
Ne trebaš biti neki stručnjak, napravi se mail servis koji ti ne traži nikakve podatke da upisuješ + VPN i to je to teško da ih možeš uhvatiti čekaš njihovu grešku.Dugo godina sam u CS oblasti nadam se da naše državne službe rade na ovome.
Ovo je više sramotno da djeca nisu u stanju normalno pohađati nastavu
Roditelji uznemireni, bolje obratite paznju na svoju djecu i kako ih vaspitavate. Nemojte kad se sta desi ju sta je ovo nismo ga tako odgojili, niste nikako u tome i jeste problem. Gledam na tiktoku d3biIina govori nekim maI. Ijetnicama "pokazi $i$u", svi zude za nekom paznjom i popularnoscu, prvo naucite da pricate i da se ponasate.
Jedino je rjesenje da se ne uzimaju u obzir anonimne dojave. To moze kantonalna skupstina. Ne mozes danas ovo iskorijenit, a i sta ces punit zatvore bezveze. To je sad manguparija.
Sramotna nesposobnost MUP-a i svih drugih sigurnosnih organa i službi...
Sve ove dojave sigurno dolaze sa iste adrese. Kako Kako MUP-ov odjel za Cyber kriminal ne mogu da im (mu) uđu u trag?
Ili bolje rečeno kolika je vaša sućut ???
velikosrpska agresija i maligni ruski uticaj na djelu
Hajmo se kladiti da se ovo radi na ruku nekoj zaštitarskoj agenciji ne bi li se progurao kakav zakon da svaka škola ima fizičku i tehničku zaštitu.... Golema lova je u pitanju
Pod hitno zaustaviti prodaju ultra brojeva bez identifikacije.
Treba naci ovoga sto dojavljuje i poslat ga Diddiju na white party, ne treba mu veca kazna
Halo klix...pisite i da je u Tuzli bilo dojava u Gimmaziji i Medicinskoj...jel to samo KS bitan?
Čvila maxxing ocam
Ovom je MUP morao stati u kraj
Dojave dolaze preko emaila. Al svejedno.. taman da djeca izbjegnu taj zatvor i torturu. Roditelji nemaju biti sta zabrinuti u zadnjih godinu dana bilo.je 999 dojava pa nis.
Ma ovo MUP radi kakva djeca nemaju drugog posla.