Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medijski se puno eksponira i svaki maloljetnik koji ovo čita u glavi razmišlja:"jao levata majko mila kako su ih uhvatili, ja sam pametniji, bolji sposobniji i mene neće uhvatiti, sad ću im pokazati" i uzme telefon i zove. Dakle da se riješi ovaj problem prvo prestati medijski objavljivati.
Glupani, na INTERNETU ILI PREKO MOBILNOG SE NE MOZETE SAKRITI, UHVATITI CE VAS! ONOG MOMENTA KAD SJEDNES ZA NEKI KOMPJUTER ILI TELEFON, OSTAVLJAS TRAGOVE KOJE NE MOZES POTPUNO IZBRISATI, A TO ZNACI DA CES PRIJE ILI KASNIJE VIDJETI POLICIJU NA VRATIMA!
To seljadijo samo driblajte dojavama nadlezne sluzbe ha ha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kazne roditeljima za sve sto kosta da se nastava obustavi i da se skola pregleda.... pa kad vise ne bude godisnjih odmora, novih skolskih torbi, patika i jakni na vise godina mozda ce djeca shvatiti
To seljadijo samo driblajte dojavama nadlezne sluzbe ha ha
znaci ipak nije zaimov mali...pa jucer su ga uhapsili...nije mogao iz murije dojavljivati...
evo da malo obrazujem MUP. nakon navodnih 10 hapsenja, nije logicno vidjeti eskalaciju poziva nego smirenje, nije to kartel nego maloljetnici. sansa za ovo iznad je 0% sansa da je ovo organizovano iz vana i da neko koristi software koji iskoristava domace ip adrese i uredjaje za slanje je 100%. treba vam konsultant iz oblasti it sigurnosti i dosta logike. dzaba maltretirate maloljetnike.
Gdje mu je taj zatvor za maloljetnike. Trebalo bi valjda prvo zatvoriti punoljetne dojavljivače iz akcije pravda (65 otkazanih ročišta u sudu) pa tek onda maloljetnike rješavati. Ili su ovi punoljetni sistem malo podmazali.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH !!!
i sutra idu opet dojave :D
I ovo je jos jedan narativ u prganizaciji oktroisanih. Vidjecemo kakav mu je cilj
Takvim se sijece prst za ono sto rade. Ili to ili anarhija...
JA BUDALA
Pohapsite svu djecu iz skola,to ionako nista ne uci
Jedino kada se ovakve dojave budu tretirale kao terorističke prijetnje i kada kazne (pa i za starije maloljetnike) budu drakonske e onda ce se i prestati zajebavati. Nakon prvog koji završi u Zenici na 10 godina vjerujem da neće nikome više pasti na pamet ovakve zajebancije.
Čuj uzme telefoni zove , ne zove nego pošalje poruku.
Naplatiti roditeljima KDZ pregled.
Umjesto sto hvataju maloljetnike bolje im je hvataju Bakira,Dodika,Covica i ostale sto im pred ocima pljackaju drzavu,time treba da se bave,a ovo maloljetnici,dilercici nista to,sve je ovo bijeda
Institucije brane lopove a sprovode zakon nad obicnom politicki neuvezanim smrtnicima.
Nazoves preko Nokie 3310 i mogu mahati usima
Prvo, ne truni i ne motiviši, ako si razumio pta govorim. Drugo, probaj ti s Nokia 3310. Neće te naći za 2 dana, ali hoće za 3, nisu jednom zvali s takvih telefona. Je li ikad iko ostao da ga nisu našli? Telefon se locira triangulacijom.
Svaki poziv se kože locirati..naravno lakše je uhvatiti 'pametne' telefone....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NUS POJAVA FEJSBUK INSTAGRAM RIJALITI MA JKI.Koje vise vremena provedu "na noktima" nego u odg oju svojih NUS POJAVA S E XA
Roditeljima doticnih automatski po godinu dana zatvora, bez mogucnosti otkupa! A djecu izbaciti iz skole...Pa kad im roditelji ostanu bez posla nek zovu i dalje...