Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nit' ih volim, nit' ih mrzim...ali čemu ova povorka?! Zatvorite ulice i izadjite na proteste zbog cijena koje nam svakodnevno gore skaču, ovo totalno nebitna stvar!!!
Je*o majku sve zatvoreno pa sta vam je
Zašto treba blokirati saobraćaj? Zato što se radi o demonstraciji sile; ulice su naše i vi se morate prilagoditi nama.
Umjesto da blokiraju sve zbog cjena goriva,ulja ostalih namirnica oni blokiraju zbog lezbezbrige,primac,davac ma to samo jasi.... Napravite paradu pedofila,psihopata,sociopata, imaju i oni svoja prava nije lako biti na njihovom mjestu.Samo da Bog hoce da se smiluje pa da sravni cjelu ovu zemlju
Nemam nista protiv parade, ali brate..blokirati citav grad na 8. sati..previse i za Papu. Trebali ste im obezbijediti stadion Olimpika, pa neka paradiraju sve u elipsu..ili neki drugo dvoriste!
Sad su svi ostali gradani malo sasjeceni sa pravima,i svim ostalim,mi svi ostali trebamo praviti povorke ponosa normalnih jer ovo ode u neku stvar vise ..
Vas i nas ako nešto ujedini onda je to gej parada :') pozz iz Banjaluke
🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
sva netolerancija bosanskog covjeka u par komentara
Putine ispali iskander
Hvala nipadijo i našisti hvala za ovo.
Dok ih god maltretiraju ili su građani drugog reda, treba biti pride!
Van svake pameti. Kako ce blokiranje pola grada doprinijeti usvajanju zakona o istospolnom partnersvu itd? Zasto ne idu protestvovati ispred vlade ili opstine?
zbog cega povorka ponosa? sta je to ponosno ovdje ? iskreno ono sve sto je normalno postade nenormalno
sjecam se tog grada kad su postoja ta hajde nazovimo ih druga razlicita bica a vidi u sta se pretvorilo sad
Nevidjena sramota u historiji drzave. Ovo ode u tackicu, zpravu u tacku - ma ne, u tacketinu!!!