Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo je sve samo ne djeca, nije niko lud da se uprkos "hapsenjima" zeza na ovu temu. Nesto je krupnije u pitanju
SH komponenta neko od njihovih zove da prikaze Sarajevo kao nestabilan grad...
Neko iz RSa
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Što su uporna ova djeca.
djeca djeca
Meni je sokantno sto vec nema izmjene zakona, suditi kao punoljetnim za terorizam. Pa nek ide u Zenicu par godina, i jedan kad ode nece drugi vjerujte, sta roditelj sad da radi? Malo dijete on na poslu i kaze nema skoke?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
negdje ce puci..
ok ,bila djeca ili ne - ovo je samo pokazatelj koliko se treba raditi na unaprijeđenju institucija za borbu protiv terorizma. Na stranu država (nijedna nije ono što joj ime kaže) i sve te Separatističke i 'promicateljske' vrijednosti - bili odrasli ili djeca - taman posla, da vidim državu kao subjekt kako se nosimo s tim. Evo pravim kokice
SDA ovo radi.Jasno ko dan
Telefonske kartice prodavati samo uz ličnu kartu i riješen problem
To se neko igra malo sa hakovanjem
Sto su uporna ova "djeca" manjina ?
SDA na djelu
Ove koji to rade, izbacit iz škole i zabraniti pohađanje škole u Kantonu Sarajevo. Za primjer neka idu u Brezu ili Visoko ili Zenicu. Kad ovo uredi vlast i obavi da je recimo njih 30 ovako izbačeno drugi neće. Ako čitaju komentare a znam da čitaju ovi iz ministarstva eto ideje da se riješi problem.
Hahaha a kazu uhapsili nikoga. Nevjerovatno da nemogu naci ko je a Ramo je davno govorio da ima cyber policiju
Hahahahahhahahah koji cirkus, ojjjjjj mjenjati vladu pod hitno!!!!!!!!!
najavite velike kazne i ogromne kazne za roditelje..ali to su ocito djeca onih koji su iznad zakona
Da nije neki novi glupavi challenge? Neko djecu izaziva na netu?
ovo su neki is susjednih zemalja strateški nam blokiraju obrazovanje. provalili da jedna dojava ukine nastavu cijeli dan i sad sistem cijeli lede. mislim da je ovo ozbiljan problem postao i treba tražiti saradnju interpola i cia.
Pa tu je povezana cijela klika ... zar ste mislili da ih je samo par... Ima tu i odraslih...
Treba pita ministra unutrašnjih poslova FBiH hoće li i sutra biti dojava, da ne šaljemo bezveze djecu u školu, jer on zna, on je"sutra".