Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako ljudi sa tim zastvama
Palestina nema nikakve političke ni vojne moći, zašto bi je mi kao država podržali? Većina muslimanskih zemalja su uz Izrael, uključujući Kosovo za koje je naša "bratska" Palestina rekla da nikada neće priznati, Azerbejdžan kojem je Izrael pomogao vojnom tehnikom u ratu protiv armensko-ruskih separtista... Zbog svoje gluposti izgubit ćemo i ovo malo saveznika što imamo!
@BIABotDestroyer podanicki mentalitet. Ono bi se uvlacilo u pakas svakom ko bi ga mogao potapsati po glavi u buducnosti. Da sefe, tako je sefe, koliko visoko da skocim sefe. Pljuc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je cijeli svijet odao počast Armiji RBiH na Dan pobjede nad fašizmom u Parizu 9. maja 1995. godine. Zastava s ljiljanima koju je u glavnom gradu Francuske nosio legendarni MOSTARSKI komandant, jedan od ratnih komandanata 41. motorizovane Viteške brigade, Semir Drljević Lovac, je zastava pod kojom su ginuli najbolji sinovi Bosne i Hercegovine, zastava Kraljevine Bosne, jedne od najstarijih država Evrope.
najstarije hiljadustoljetne nedjeljive neosovojive haman nigjde ljepše jedne jedine države evrope koja se i dan danas bori da spoji 20 metara asfaltiranog puta
https://youtu.be/jsiOivRWKCY
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
from the river to the sea
Ponosite se time što ste teroristi. Baš divno.
Pobili par stotina nedužnih civila na nekom partyju u pustinji i dizete im zastavu?! SubhanAllah
Masakr u kibucu Kfar Aza. "Bebe, žene, starci, cijele obitelji su brutalno ubijene" djeca živa spaljena i odrubljene su im glave", Moj bosnjo koga ti veličaš,ali dobro bitno da su muslimani
nesretne migrante, bracu po islamu, pljackaju i pljuju a zastavama glume solidarnost, allah sve vidi i sve zna gnjide poturcene, sjeme vam se zatrlo beskicmeno.
Sto to ne napravite u Sarajevu,Zenici,Visokom,Kaknju.....i na komcu mundosi su vama dolazili osobno i slali materujalnu pomoc....Sad ce i oni vidjet koliko ste vi "zahvalni?!
Podrška teroristima od braće.
Šta kaže naša Bosanka Diana Jenkins na ovo?
Allah je naš saveznik, to je nama dovoljno. Biti na strani Palestine je biti na strani pravde i svi mi moramo da ih podrzimo bez obzira koje vjere bili. A ove sioniste kazna čeka na ovom i onom svijetu.
Ovi što kažu da trebamo podržati Izrael i koji se smiju zastavama Palestine, nisu normalni! Naravno da ćemo podržati Palestinu, biti na strani pravde. Mi najbolje znamo kako je kad ti otmu dio države i otjeraju te, ugnjetavaju i sl. A što se zapadnih saveznika tiče, kako su nas pustili niz vidu 90ih, tako bi uradili i sutra. Samo se u sebe možemo uzdati.
Treba zakonom zabraniti isticanje bilo kakve zastave u BiH,očigledno je da mahanje zastavom jedne strane stvara problem kod druge ili treće strane.
Mali smo mi narodi za ovog. Ovo uključuje i Čovića i Dodika koji misle da nešto postižu sa kačenjem izraelskih zastava i nekim izjavama. Ni mi sami nismo svjesni koliko smo suštinski nebitni i samo smo šahovske figure za raskusurivanje kada je to potrebno. A za Bošnje, da samo znate koliko je jevrejski lobi u Americi izvukao Bošnjake u zadnjem ratu.
hajd cik neko dirne zastavu rep bosne i hercegovine..I opet ce biti Republika.. Srbi u srbiju.. Hvrati i HR. TACKAAAA... JEL JASNO
Ja nesto kontam da bi mi u ovoj državi trebali imati druge prioritete osim ovog mahanja zastavama, ali izgleda da je to ovdje tema broj 1, masi zastavom pa kakvom god... Zaostalo drustvo skroz
Čuj podrška civilima... Pa što onda niste stavili i Izraelsku zastavu?
Sto bi odavali pocast lopovima?
Sto bi odavali pocast lopovima?