Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba vozom ici ko u dobra stara vremena kad nije svako vozio auto ko danas..
'91 brat i ja(17 i 15 god)otišli do u Ploče, presjeli u bus do Makarske. Čekali nas dedo i nana(rahmet im duši)na stanici. Vratili se autom s njima. Nikad ljepše putovanje vozom, sjećam ga se i danas.
Prošle godine je vozio od 01.06. Trebali su i ove godine isto..
Neka hvala. Skoro isao iz Sarajeva za Mostar. Odozgo uz dosta srece imali smo gdje sjesti, ali prilikom povratka prava katastrofa. Sva sreca da smo samo jedno dijete poveli. Nas troje smo se mijenjali na jednom mjestu u voznji od cca 2,5 sata. Nas mentalitet, onaj seljacki,... oni koji su prije usli u voz rasirili se na 3 sjedista kako bi drugima cuvali mjesto.
Kad će voz za Bihać?????????
Ide vlak, ide vlak, ide vlaaak, a u njemu 💙🤍💙🤍💙🤍
produzite do kraja septembra zbog studenata i ljudi koji ce raditi sezonske poslove i citavo ljeto da mogu u septembru otici na more
40 km povratna za Neum što bi se vozim patila
zato sto je voz udobniji od busa 5 puta. bus je patnja naspram voza.
zar nije logičnije da ima noćna linija tako da se na more dođe u jutarnjim satima, a ne popodne
pa jeste, ali je kod nas more blizu. krenes u 7 iz Sarajeva i na moru si u 10:30, sto je prijepodne. ne mozes ni check in negdje uraditi jer si poranio :) ali ima plaza do tada
Meni se čini skupo
Odlazi voz, odlazi obecava spas... kuda vode pijane sine i pijan mjesec iznad nas....
Oni imaju voz, a mi po petero u taxi !
Izgradile se željeznice ko Real Madrid
Ovo je super