Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto nikad nisi odgovorio Vukanu kad te tražio ispred OHRa i govorio o nekom tvom sastanku sa Ronhilom u Beogradu prije izbora, odgovori Vukanu
Ja ne kažem da ja ne želim da razgovaram sa Miloradom Dodikom ali on ne želi sa mnom da razgovara.… dodikov covjek, da pricas sa covjekom koji unosi nemir i krizu u drzavu koja funkcionise na mirovnom sporazumu, smita treba sto prije otjerat dok ne napravi sranje
Vukan kaže da je Schit uzeo pare od Dodika u Beogradu još da zato ima dokaze i istina je 100% jer bi ga tužili da nama dokaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je sve ovo jadno i kilavo... švabo koji glumi visokog predstavnika, BiH koja glumi državu, RTRS koja glumi TV kuću, Mate koji glumi novinara ... gomila jada.
Gazi11q Tata ti je tele a mama stara krava.
I Dodik koji glumi da ne priznaje visokog
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedini razlog zašto bosanski pravoslavci žele da te uklone je da se onda počnu iživljavati još više nad Bosnom i Hercegovinom. Nesretan je narod koji se rodio pored njih.
Bez Dodikove dozvole nema pustanja ove emisije na RTRS. Vamo mu uvode sankcije, kritikuju ga za kupovonu izbora i korupciju i bogacenje, sa druge strane mu Schmidt pruza ruku pomirenja na njegovoj televiziji. Koga pravite budalama???
Izgleda da su se dogovorili pa sad kao treba da narod pripreme... Pada slucaj protiv Dodika na sudu.
Postavlja se pitanje ključno, zašto ne smijeniš Dodika? Da li bi to uradio bilo kojem Bošnjačkom političaru da otvoreno krene u gašenje RS, i vraćanje na Republiku Bosnu i Hercegovinu? Odgovori lažni, korumpirani visoki predstavniče. Ti nisi nigdje dobrodošao, niti u Sarajevo, niti Mostar, niti Banjaluku, svako ima svoje razloge. Laku noć i lijepo spavaj Christiane Schmidtu.
Ponizava lik sam sebe
Sjetimo se dragi Bosnjaci ovog gazapa Mate kojem smo mi Bosnjaci dali sansu da bude novinar, da postane neko novinarsko ime, gotivili ga, vjerovali mu. A onda on preko noci ode kod Dodika na njegovu televiziju. Pa poce priloge namjestene o Bosnjacima i oruzju u dzamijama da pravi, pa progura onu Tadicku u sudstvo, okrenu se u borbu za Dodikovu stvar. Fuj
E, nisam gled'o, yeb'o me ćaća! Mòre li mi netko rijet je li Mlato kašlj'o?
Poslao ga Dodik Matin šef
Jel uhapsen? Sta kaze Do Do?
Kako će Šmit opravdati činjenicu da nema dokument koji dokazuje njegov status službenog lica UN već samo diplomatski status člana ambasade Njemačke? Satler je rekao da je Nešić uradio najviše što se tiče EU reformi
majke mi ovaj je totalno pogubljen, dodick je najveći krimos na balkanu i ova budaletina misli da će uraditi nešto što je dobro za BiH ??? ha ha ha stvarno si jadni bezmudan her šit, djeca ti se smiju, nametnuo si polupismene i nesposobne na vlast a ono što je nametnuto na silu to je i prokleto, sve što si do sad uradio je veliko ništa i totalni promašaj, go home
Nezeli nas EU jer kao ovaj Dodik i Covic stopiraju u svemu tome. Pa sve protiv drzave rade. I kako da napredujemo
Cuj sta bi uradio Ashdown da je umjesto njega...pa ti si umjesto njega...ili radi posao ili idi kuci...a posto ne smijes ocigledno onda idi kuci...cuk sta bi uradio...pa radi posao za koji si debelo placen ili kupite se svi iz BiH.
Mogo je ovako bitiiz Sarajeva i u Hondorasu...
Pa zar ga mile neće uapsiti? E moj Bošnjak nikad pameti nećeš doći zar ne vidiš da je svaka svađa Dodika i Schita fingirana da vam mažu oči a svaka odluka ide na ruku Čoviću i Dodiku. Nije Bosna zapamtila više izdajnika od ovog vakta.